HOROSCOP. Jupiter direct în Vărsător (18 octombrie-29 decembrie) și încrederea pentru fiecare zodie

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Saltanat Zhursinbek
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Saltanat Zhursinbek

După ce Saturn și-a reluat mersul direct în semnul Vărsătorului(11 octombrie) și ne-a arătat că unele lucruri nu pot fi schimbate după bunul nostru plac, iată că și Jupiter se oprește din retrogradare. Acest lucru se va întâmpla pe 18 octombrie. Și își va continua drumul prin semnul de aer până pe 29 decembrie, când va începe tranzitul printr-un semn de apă, cel al Peștilor.

De altfel, Jupiter, considerat Marele Benefic, a avut un tranzit tare alambicat în 2021. A fost în Vărsător până pe 14 mai și a revenit în acest semn pe 28 iulie. Ce să mai, nu ne-a lăsat deloc să ne tragem sufletul!

„Acum, că va fi direct, va readuce fiecăruia dintre noi încrederea într-un domeniu. Atenție că multă lume are o părere foarte bună despre Jupiter! Mai ales că este denumit Marele Benefic. Teoretic, el se ocupă cu expansiunea, optimismul, oportunitățile, generozitatea, amplificarea. Dar practic, îi place să amplifice și ce funcționează și ce nu funcționează în viață. Este un soi de Păcălici. Și mai este ceva important legat de Jupiter. Că îți dă, dar nu îți bagă și în traistă. 

Deci, dacă îl folosim pe Jupiter în mod conștient, ne va aduce lucruri bune”, spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef ASTROSENS. 

Mai jos vei afla în ce sector îți oferă Jupiter încredere în perioada 18 octombrie-29 decembrie 2021.

Berbec

În viitor! Dacă vei avea încredere în planurile tale pentru viitorul apropiat și comunitatea de prieteni și cunoștințe, Jupiter îți va oferi resursele necesare să crești. Nici nu mai contează ce se întâmplă acum în viața ta. Dacă ai încredere, astrele te vor susține!

Taur

Dacă te vei pune pe primul loc din punct de vedere profesional, vei observa că Jupiter îți va da posibilitatea să faci o schimbare, să progresezi sau să primești recunoașterea meritelor tale. Nu aștepta de la alții, ci fă tu un pas!

Gemeni

Ai nevoie de principii și valori personale. Ale tale și nu împrumutate de prin stânga și dreapta. Ce altora le priește, ție nu prea. Când le vei găsi și le vei stăpâni, Jupiter te va lăsa să construiești obiective mărețe.

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel