Horoscop, joi, 9 februarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic: 9 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna de astăzi intră în Balanță, ceea ce aduce în atenție parteneriatele - atât cele personale, cât și cele profesionale. Se pregătește o oportunitate pentru tine, dacă te decizi să o fructifici.

Luna se va conecta cu acest mic asteroid, planeta pitică Hameau, despre care se vorbește rar în astrologie. Dar Hameau guvernează fertilitatea. În timp ce s-ar putea să „rămâi însărcinată” cu o idee de un anumit tip care necesită ajutor din partea altora.

Este posibil să simțiți dorința de a da naștere unei idei noi sau de a folosi un punct dureros din trecutul vostru pentru a face ceva bun pentru alții.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

A avea un echilibru între viața profesională și cea privată este important, Taur și, deși ești maestru în a face lucrurile, ai putea să te forțezi prea tare în această săptămână până la epuizare.

Astăzi, acordă atenție la cantitatea de efort necesară pentru fiecare sarcină, astfel încât să nu faci rabat de la orice, dar să poți să menții lucrurile să meargă bine, făcând loc și pentru pauze. O rutină poate fi un instrument util pentru a atinge acest obiectiv.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ceea ce ai nevoie în acest moment este o gură de energie proaspătă înapoi în viața ta. Un pic de creativitate, cum ar fi un proiect de bricolaj în care să te pierzi în muncă, este o idee pentru tine în acest moment.

Vei gândi cel mai bine și vei rezolva problemele în timp ce te vei ține ocupat. S-ar putea să fie nevoie de puțin timp pentru a începe, dar odată ce te-ai conectat la momentul de timp pentru mine, vei fi bucuros că ți-ai îndreptat atenția asupra ta.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Să de apuci de anumite lucrări ce țin de locuința ta ar putea fi demers prosper în această săptămână. Obții ceva din a face lucruri pe care în mod normal le eviți sau pe care le-ai amânat prea mult timp.

Cu Pluton opunându-se semnului tău pentru restul acestui an, s-ar putea să simți că lucrurile din viață necesită un simț constant al organizării. Așadar, acționează asupra simțului tău de urgență, curățând dezordinea. Poate că acesta este anul în care începi să duci un stil de viață minimalist.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Vorbește despre lucruri, chiar dacă te simți nesigur de ceea ce trebuie să spui. Astăzi, cuvintele capătă tot felul de semnificații, chiar și dincolo de intențiile tale. Așadar, ai grijă ce spui și ce gândești.

Concentrează-te pe ceea ce este bun și amabil. Fiți blânzi cu voi înșivă și folosiți un limbaj încurajator pentru a aduce energie pozitivă în calea voastră astăzi.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Nu toată lumea se află în poziția de a investi bani sau chiar de a economisi, iar tu ai putea fi într-un loc în care îți urmărești mai atent rezultatele financiare.
Luna de astăzi vă oferă abilitatea de a ieși din frica și grija față de viitor. Poți privi aspectul financiar al lucrurilor cu discernământ și poți decide ce este cel mai bine pentru bugetul tău general.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ești pregătit pentru o schimbare importantă. A trecut ceva timp de când nu te-ai mai gândit să faci ceva ieșit din comun, iar săptămâna aceasta rotițele din mintea ta încep să se învârtă pentru a conceptualiza un viitor la care nu ai mai îndrăznit să visezi de mult timp.

Săptămâna aceasta gândești în afara cutiei, iar imaginația de astăzi este o sămânță care va crește în curând în ceva mai mare.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trecutul are o legătură cu viitorul tău, Scorpionule. Astăzi începi să conectezi punctele din activitățile tale.
Există un moment în viață când începi să vezi că totul se adună frumos într-o fundiță frumoasă.
Istoria ta nu este o pierdere de timp, ci devine un atu care te ajută să îți construiești un viitor solid - unul de care ești mândru.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O prietenie înflorește în ceva minunat astăzi. Începeți să vedeți mici moduri în care relația voastră face viața mai bună pentru voi doi.
Uneori, atunci când doi oameni își intersectează drumurile, ajung să realizeze că scopul lor ca echipă este mult mai mult decât doar pentru distracție.
S-ar putea să descoperiți o modalitate de a vă folosi punctele forte pentru a crea o afacere sau pentru a vă ajuta reciproc într-un mod emoțional.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Loialitatea la locul de muncă este rară, dar s-ar putea să te afli într-o poziție dulce pentru a te dezvolta în domeniul tău la locul de muncă pe care îl ai acum. Sunteți într-o poziție în care adăugați mai multă valoare decât înainte.
Puteți vedea clar problemele și le puteți rezolva. Fiind o valoare pentru companie și echipă, oamenii pot începe să vă vadă într-o lumină pozitivă și benefică pentru dumneavoastră.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Creșterea spirituală nu poate fi cumpărată, dar te costă ceva în această săptămână - timpul tău.
Inima ta este deschisă pentru a primi o anumită perspectivă despre viața ta. Atunci când primești această descărcare cosmică de informații de la puterea ta superioară, atât de multe alte domenii ale vieții tale vor fi afectate - într-un mod bun.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Oamenii pot fi generoși și buni. Astăzi s-ar putea să deveniți beneficiarul unui cadou minunat.
O persoană îți poate da bani sau îți poate trimite un obiect de care aveai nevoie și pe care ți-l dorești, dar pe care nu ți l-ai putea permite pe cont propriu.
Te vei simți bogat astăzi, Pești, și asta pentru că cercul tău de prieteni este format astăzi din oameni generoși.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel