Horoscop, joi, 8 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 8 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este o zi excelentă pentru tine, Berbec, și mulți oameni te vor lăuda. Este posibil să vă simțiți destul de popular atunci când Luna se află în Vărsător, deoarece vă deschide uși în ceea ce privește rețelele sociale și afacerile. Aveți o oportunitate pentru a programa întâlniri de putere și pentru a vă câștiga respectul celorlalți chiar înainte ca Mercur retrograd să înceapă.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Dacă ai un proiect de grup sau ai nevoie de feedback de la o echipă la locul de muncă, acesta este momentul să îl ceri. S-ar putea să vă placă eforturile de colaborare și să vă bucurați să învățați de la alții. Este o zi excelentă pentru a împărtăși idei și a obține punctele de vedere ale altora.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cineva pe care îl respecți și admiri, poate un mentor sau un antrenor de viață, poate juca astăzi rolul de majoretă. Un mic impuls de încredere poate fi atât de util chiar înainte ca norii mentali să înceapă să se formeze în săptămâna în care Mercur, planeta ta guvernatoare, devine retrograd.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Astăzi, prietenii și chiar și străinii se deschid față de tine și găsesc în personalitatea ta reconfortantă și în natura ta blândă un umăr pe care să plângă.Aici strălucești, Racule, și oricât de mult îți place să fii acolo pentru ceilalți, asigură-te că îți pui câteva măsuri de siguranță pentru tine, în cazul în care devine prea mult pentru tine să procesezi.


Leu (23 iulie - 22 august)

Astăzi, viața ta amoroasă este pregătită să înflorească, sub semnul Lunii de astăzi în Vărsător.
Atractivitatea ta este puternică, iar atunci când Luna se află în casa relațiilor, ești în ton cu cele mai profunde emoții ale tale, natura ta fermecătoare este greu de rezistat.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Mintea ta analitică este în modul de rezolvare a problemelor, Fecioară, deoarece Luna în sectorul tău de rutină îți atrage atenția asupra sarcinilor mici, banale.
Atunci când acest tip de energie te lovește, s-ar putea să te bucuri de proiecte de bricolaj sau să explorezi noi trucuri care te ajută să economisești timp și să îmbunătățești un sistem pe care îl ai în vigoare.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, energia iubirii curge prin tine, deoarece Luna își petrece ziua în sectorul tău romantic.
Iar când vine vorba de exprimarea tuturor lucrurilor de care oamenii au nevoie mai mult în lume, cum ar fi bunătatea, blândețea și grija, ești chiar acolo pentru a oferi toată dragostea de care este nevoie.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Latura ta loială este cea care te face să fii un prieten atât de bun, Scorpionule.
Este posibil să îți înfășori brațul de protecție în jurul cuiva care trece printr-o perioadă dificilă și să îi oferi sprijinul plin de iubire necesar pentru a trece peste zi.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te pricepi la cuvinte, iar astăzi ești plin de sfaturi de care oamenii au mare nevoie.
Când vine vorba de împărtășirea de informații și încurajări, ești deschis și sincer datorită experiențelor tale din trecut.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Întotdeauna este bine să ai un plan financiar în caz de urgențe. Ziua de astăzi este excelentă pentru a-ți revizui bugetul, facturile viitoare și pentru a anula serviciile pe care nu le mai folosești, astfel încât să poți începe să economisești ceva mai mulți bani.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

De multe ori îi pui pe ceilalți înaintea ta, dar când Luna se află în semnul tău zodiacal este momentul să te gândești la propriile dorințe și nevoi. Folosește această perioadă pentru a programa întâlniri importante și pentru a te ocupa de lucrurile personale pe care le-ai neglijat în weekend.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Iertați cu ușurință și s-ar putea să vă simțiți în sfârșit pregătiți să lăsați deoparte ceva din trecut. Minunatul dar al păcii care vine după iertare este oportun și necesar.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel