Horoscop, joi, 8 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic, 8 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Privește în interior, Berbec. Există o mulțime de planete retrograde care aduc intensitate în viața ta. Nu trebuie să fii reactiv, dar ceea ce poți face este să lași aceste experiențe să te ajute să devii mai conștient de puterea ta. Vei dori să te gândești cum să o folosești în cel mai înțelept mod.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Gândește-te profund la speranțele și visele tale, Taur. Nu continua să te grăbești înainte fără țintă, fără să fii sigur unde vrei să ajungi. Începe cu scopul în minte, așa cum a spus Stephen Covey. Dacă nu ești sigur cum să ajungi la destinație, începe de la capăt și elaborează-ți planul.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Împărtășește ceea ce simți și nu te reține, Gemeni. Te-ai gândit foarte mult timp la lucruri. Datorită naturii tale analitice, ești conștient de toate domeniile care ar putea beneficia de o revizuire. Acesta este feedback-ul de care șefii și colegii de muncă au nevoie - mai ales dacă îl oferi într-un mod de susținere.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fii dispus să recunoști când greșești, Rac. Umilința este o pastilă zimțată, greu de înghițit, dar este cel mai bun medicament pentru mândria prost plasată. Să-ți ceri scuze poate fi inconfortabil pe moment, dar îți permite să arăți că nu te temi de eșec, pentru că îl folosești ca pe o treaptă spre măreție.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Fericirea ta este responsabilitatea ta, Leu. Este atât de ușor să faci așa cum fac alții - să arăți cu degetul și să dai vina pe un fost sau pe cineva din familie care te-a făcut să nu ai ceea ce aveai nevoie în viață. Dar este tot responsabilitatea ta să alegi cum să te descurci cu cărțile pe care le-ai primit.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Prieteniile sunt biletul de aur pentru o viață plină, Fecioară. Prietenii sunt mari resurse de informații. Faptul că ai prieteni buni din toate domeniile te poate ajuta să afli ce trebuie să faci pentru a cumpăra o casă, pentru a scăpa de datorii sau pentru a-ți dezvolta afacerea. Nu poți avea niciodată prea mulți prieteni buni și de calitate.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrurile mari vin celor care așteaptă, dar și celor care muncesc în timp ce viața rămâne neclară. Odată ce ți-ai stabilit un obiectiv pentru ziua respectivă, totul se rezumă la pași mici. Nu trebuie să faci nimic altceva decât să îți urmezi planul de joc. Sentimentele te pot minți, dar dovada este în rezultate.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Durerea este un învățător, chiar dacă nu este cel mai favorabil mod de a învăța o lecție de viață. Durerea sufletească te poate duce pe un drum în care descoperi ce ai fi putut face diferit, ce ai fi putut ignora și cum poți crește din această experiență. Fii curajos și nu uita să-ți păstrezi fruntea sus.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Atunci când te simți împiedicat să faci ceea ce vrei să faci, este greu să faci față limitărilor. Ești o persoană independentă, care preferă să-și trăiască viața în termenii proprii. Este timpul să te concentrezi, în timp ce muncești din greu pentru visul tău.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Eliberează-te de ceea ce te reține, Capricorn. Frica apare adesea chiar înainte de a avea o mare descoperire. S-ar putea să ai de gestionat gânduri sau emoții negative în această săptămână, dar odată ce reușești să le vezi pentru ceea ce sunt, totul va fi ușor.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acesta este momentul tău de a străluci, Vărsătorule. Ai ceva de oferit, iar ziua de astăzi îți poate oferi o oportunitate de a-ți evidenția punctele forte și de a arăta cum ai crescut față de trecut. Ai putea fi tentat să minimalizezi tot ceea ce ai depășit pentru a ajunge unde ești acum. Totuși, aceasta este puterea poveștii tale.

 

 Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu datorezi nimic nimănui, Pești, dar respectul este un loc bun pentru a-ți construi relația cu ceilalți. Este posibil să te afli într-un loc în care încă înveți cine sunt oamenii cu adevărat. Fii amabil, dar nu te lăsa călcat în picioare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel