Horoscop, joi, 7 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Zodie, foto Pixabay/ autor: Gerd Altmann
Descriere foto: Zodie, foto Pixabay/ autor: Gerd Altmann

Horoscop zilnic, 7 august 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Este bine să vorbești despre visele tale, Berbec. Poți fi un idealist; uneori, dorințele tale iau controlul. Poți să te pierzi într-un scop mare și poate să-ți consume fiecare moment de veghe. Astăzi, în timpul aspectului Lună pătrată cu Neptun, va trebui să depui eforturi mai mari pentru a rămâne cu picioarele pe pământ și concentrat. Este minunat să crezi în tine însuți, dar să faci o schimbare majoră pe care nu o poți inversa, cum ar fi să renunți la un loc de muncă sau să închei o prietenie, este recomandat doar după ce trece acest tranzit.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Bani și prieteni nu se potrivesc întotdeauna, Taur. Îți place să ajuți ceilalți, și atunci când simți că cineva are nevoie, ești printre primii care scot bani din buzunar pentru a ajuta. Cu toate acestea, astăzi, ai putea lupta cu partea opusă a generozității: materialismul. Poate că vrei mai mult doar pentru că poți avea. Întreabă-te care este motivul pentru urmărirea ta? De ce îți dorești atât de mult? Asigură-te că motivațiile tale sunt conduse de motivele corecte.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Alege-ți pasiunile, Gemeni. O pasiune poate fi o evadare minunată din cotidian, și astăzi, hobby-ul tău poate să-ți ofere o scurtă pauză de la stresul și presiunile vieții de zi cu zi. Cu toate acestea, astăzi, va trebui să fii atent să nu te concentrezi atât de mult pe realitățile alternative găsite în jocurile video sau substanțe. Acesta este ceea ce poate întâmpla în timpul aspectului Lună pătrată cu Neptun. Asigură-te că ai picioarele pe pământ chiar și atunci când mintea ta zboară în nori.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Trecutul poate fi un mare învățător, Rac. Ești o suflet frumos, și porți toate momentele frumoase pe care le-ai împărtășit cu prietenii și familia în inima ta. Ceea ce ți-a oferit asta este fericirea. Învățarea de la alții ți-a dezvoltat inteligența emoțională, dar azi, vulnerabilitatea ta este la mare trecere. Poți deveni prea sentimental, ceea ce te poate face să te simți lacrimos. Astăzi, în timpul aspectului Lună pătrată cu Neptun, vei arăta ce simți fără să rămâi blocat uitându-te în oglinda retrovizoare a vieții în detrimentul prezentului.

Leu (23 iulie - 22 august)
Împărtășește-ți pasiunea cu ceilalți, Leu. Niciodată nu știi unde te poate duce călătoria. Astăzi, dintre toate semnele zodiacale, tu ești cel care beneficiază cel mai mult de aspectul Lună pătrată cu Neptun. Astăzi, vei primi aprobările de care ai nevoie pentru ego-ul tău, vei auzi complimentele de care ai nevoie, și asta îți va da un impuls minunat în ceea ce privește stima de sine.

Astăzi te ajută să atingi noi înălțimi în viață. Poți fi creativ și găsești o cale de a te elibera de orice te face să te simți descurajat. Este în ansamblu o zi fericită.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Partenerul tău ar putea deveni rapid cel mai mare susținător al tău. Tu ești o persoană generoasă, așa că este o senzație minunată atunci când altcineva vrea să facă lucruri pentru tine. Există o presiune puternică de a fi perfect în timpul aspectului Lună pătrată cu Neptun. Dar a fi perfect nu îți aduce niciun premiu. Poate să te afecteze pe termen lung, făcându-te să te simți epuizat sau ca și cum nu poți să fii la înălțimea așteptărilor. Atunci când simți că vrei să ajuți pe cineva, amintește-ți că bunătatea este o slujbă față de alții și o cale de a învăța când să te oprești. Ascultă-ți emoțiile. Când să dai nu mai înseamnă să trăiești, atunci știi că este momentul să te oprești.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Este bine să rămâi sănătos, iar luarea de decizii mai bune în fiecare zi te încurajează să cauți înțelepciunea și să-ți găsești scopul de viață mai autentic. Astăzi, vrei să-ți protejezi inima împotriva lucrurilor care te pun într-o poziție de compromis. Nu idealiza pe alții sau să-i consideri supraoameni. Și atunci când simți că trebuie să faci compromisuri, ia în considerare ce este mai bine pentru tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Arta poate fi o cale către o creativitate mai mare, Scorpion. Astăzi, vei simți o mare intensitate datorată tranzitului Lună pătrată cu Neptun, care te poate face să te simți în viață ca niciodată în ultimii ani. Astăzi, secretele pot ieși la iveală; s-ar putea chiar să găsești revigorant să știi că nu ești singur în suferința comună pe care o descoperi alături de alții. Este o zi în care să fii vocal și deschis și să vezi unde te poartă universul.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Acasă este oriunde te simți în pace, Săgetător. Astăzi, cu Luna pătrată cu Neptun, este ca și cum cerurile se deschid pentru tine, și găsești un loc minunat în timp în care înveți din univers însuși. Lucrurile de făcut astăzi includ citirea cărților despre spiritualitate și meditație. Deschide-te la ceea ce vrea să-ți învețe puterea ta superioară. Fii dispus să înveți și să crești din interior.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Vorbește despre dorințele tale și apoi organizează-ți rutina zilnică astfel încât să-ți poți atinge obiectivele. Emoțiile sunt atât de importante pentru a face față fiecărei zile. Când Luna pătrată cu Neptun, s-ar putea să te simți într-o oarecare măsură într-un conflict interior. Aici există putere în prietenie. Prietenii tăi te pot ajuta să înțelegi conflictele interne cu care te confrunți. Amintește-ți să asculți feedback-ul, iar ce nu poți folosi, lasă-l să plece.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Investește în lucrurile care te fac fericit, Vărsător. Dezlipește-te de lucrurile care nu au sens pentru tine. Poate că nu te vei simți mereu parte din grup astăzi, dar ia acest lucru în pas. Respingerile te ajută să găsești grupul potrivit pentru tine. Fii tu însuți și înțelege că cei care împărtășesc idealurile tale merită să aștepți.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Ești atât de liniștit, dar ai vise și ești și ambițios. Astăzi, în timpul aspectului Lună pătrată cu Neptun, determinarea ta se aprinde. Vrei să fii în control și să fii propriul tău șef, Pești. Poți să te străduiești să fii o forță puternică, dar nu călca pe bec în calea ta. Arată compasiune față de ceilalți și amintește-ți că cei pe care-i ajuți în călătoria ta vor fi acolo pentru tine când vei avea nevoie de ei, pentru că își vor aminti bunătatea ta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 06 sep 2023, 18:28 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience