Horoscop, joi, 7 aprilie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic - 7 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Conjuncția Saturn-Marte pune frână într-un domeniu al vieții tale. Așadar, lasă-te dus de val, în loc să forțezi lucrurile. Sincronizarea nu ar putea fi mai perfectă, oricum. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a căminului. Prea multe schimbări care au loc în același timp te vor face să îți dorești o pauză.


Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Unele lucruri este mai bine să nu fie spuse, dar nu este cazul tău astăzi, Taur. Trebuie să-ți ții urechile deschise și ochii în alertă, pentru că veștile se îndreaptă spre tine. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a comunicării. Acum este momentul potrivit pentru a clarifica anumite aspecte care te pun pe gânduri.

 


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Cumpărăturile sunt întotdeauna o modalitate distractivă de a-ți stimula energia mentală, dar există și un beneficiu în a avea face economii, pentru zile negre. Da, este frumos să cheltuiești și este și mai bine să economisești. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a banilor. Este timpul să gândești pe termen lung și să investești în viitorul tău, păstrând mai mulți bani în buzunar.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ai locuri de vizitat și oameni de văzut, iar ca semn zodiacal cardinal, ești încărcat emoțional pentru a face ceva măreț.  Este timpul să înveți și să te concentrezi pe evoluția ta. Luna intră în semnul tău zodiacal, în casa ta solară a identității personale. Vei avea dorințe puternice de a-ți face viața mai bună, așa că dă-i drumul atunci când ai o idee sau te simți inspirat.

 

Leu
(23 iulie - 22 august)

Uneori ai nevoie să ridici vocea pentru a te afirma și pentru a-ți face viața un pic mai bună. Așa că, atunci când vine vorba de valorile tale, recunoaște că vrei ca ele să se regăsească și în oamenii din jurul tău. Așa că, atunci când afli că cineva este fals, este o lovitură la inimă. Știi deja că nu poți crede întotdeauna ceea ce vezi. Când Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a dușmanilor, ești pregătit mental. Intuiția ta te va ajuta să știi dacă ceva este potrivit pentru tine. Mintea ta te poate umple de îndoieli, dar inima ta îți va arăta calea.

 


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Cercul tău social a fost restrâns și îți place să fie așa, dar din când în când primești ceea ce ai nevoie de la cineva pe care nu-l cunoști, Fecioară. Așa că pregătește-te pentru o întâlnire întâmplătoare și o întâlnire a minților care te ajută să vezi lucrurile într-o nouă lumină. O conexiune neașteptată se poate manifesta sub forma unei prietenii. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a prietenilor. S-ar putea să vă fie mai ușor să vă deschideți față de cineva pe care abia l-ați întâlnit, dar pe care simțiți că îl cunoașteți de o viață.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

O hartă sau un fel de foaie de parcurs care să-ți ghideze următorii pași este esențială atunci când faci ceva ce nu ai mai făcut până acum. Creează-ți un obiectiv cu un plan de acțiune și decide că te vei angaja să îl duci la bun sfârșit. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a carierei. Ai multe vise și dorințe, dar trebuie să te forțezi mai mult ca niciodată. S-ar putea să ai nevoie să intri în detalii, astfel încât atunci când vei simți că ai vrea să tergiversezi sau să cedezi într-un moment dificil, poate în timpul Lunii pline din această lună în semnul tău, să știi ce trebuie să faci și când.

 


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te sperii de necunoscut și adesea anticipezi lucrurile cu mult înainte ca acestea să se întâmple. Așadar, conștiința ta psihică ar putea fi la un nivel maxim astăzi. Soarta intervine, fie că vrei să crezi în ea sau nu. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a credinței. Treaba ta este să renunți la nevoia de a controla totul în viața ta. Unele lucruri nu le vei înțelege niciodată, dar oricum îți sunt destinate.


Săgetător

(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești îndrăzneț și sincer, Săgetătorule, iar acesta este cel mai puternic atribut al tău. Însă, uneori trebuie să nu spui nimic și să aștepți. Unele lucruri este mai bine să le păstrezi pentru tine. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a secretelor. Chiar dacă simți că trebuie să spui cuiva o informație, există un motiv pentru care nu trebuie să știe. Ascultă-ți inima de data aceasta.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Ai nevoie de oameni și, oricât de mult ți-ar plăceasă faci lucrurile de unul singur, ai nevoie de un partener, de o persoană pe care să te poți baza. Este greu să găsești persoana potrivită cu care să faci lucruri uneori. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a parteneriatelor. Lumea este un loc mare, așa că nu te limita la un singur domeniu al vieții tale. Dacă nu găsești pe cine ai nevoie, extinde-ți cercul acum. 

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Sănătatea ta este atât de importantă, iar cu Saturn și Marte în semnul tău, s-ar putea să simți tensiunea într-un mod în care alții nu o simt. De fapt, pentru tine, aceste schimbări sunt personale și vin peste tot în jurul tău. Să te simți bine este o prioritate absolută. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a sănătății. Dacă ați experimentat mult stres în ultima vreme, puneți din nou grija de sine în topul priorităților dvs. Nu lăsa să treacă ziua fără să te ocupi de nevoile tale.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Ești o ființă emoțională, Pești, iar odată cu intrarea lui Venus în semnul tău, ești conștient că există lucruri bune în viață de care meriți și de care ar trebui să te bucuri. Nu-ți fie teamă să te bucuri de lucrurile bune din viață. Luna intră în semnul zodiacal al Racului, casa ta solară a romantismului. Poate crezi că nu o meriți, dar o meriți. Ai muncit din greu, acum este momentul să te bucuri de eforturile tale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel