Horoscop, joi, 6 octombrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic, 6 octombrie 2022. 


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Păzește-ți spatele, Berbec. Luna se va afla în sectorul tău al dușmanilor ascunși, iar următoarele câteva zile pot fi considerate o perioadă de risc mai mare decât media pentru lucruri la care nu te așteptai să se întâmple. Fii cu ochii în patru pentru ceea ce simți că nu este în regulă și ascultă-ți intuiția.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu toate prieteniile sunt menite să dureze o viață întreagă. Uneori, oamenii intră în viața ta pentru o perioadă scurtă de timp pentru a te învăța o lecție neprețuită. Este posibil să vă luați rămas bun, dar să plecați în termeni buni.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ceea ce este menit pentru tine va rămâne, iar ceea ce nu este, nu. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor și acest lucru aduce elemente de schimbare în statutul tău social. Domeniile din viața ta în care simțeai cele mai multe probleme vor începe în sfârșit să se îmbunătățească.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Când Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, aducând atenția asupra sectorului tău de studii superioare, s-ar putea să descoperi că ești gata să renunți la vechile obiceiuri pentru a le pierde pe cele vechi. Folosește această perioadă pentru a te inspira din visele tale pentru a-ți stabili un obiectiv.

 


Leu (23 iulie - 22 august)

Uneori, bârfa este necesară pentru ca lucrurile să iasă la iveală. Luna de astăzi intră în semnul zodiacal al Peștilor, aducând în atenție sectorul tău de secrete, iar acesta poate fi un moment de transformare pentru tine. Este posibil să dobândești o perspectivă asupra unei probleme și să îți dai seama, în sfârșit, cum să o rezolvi.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

O relație poate fi pe cale să se destrame, dar lucrurile trebuie să se rezolve de la sine pentru ca tu să poți îmbunătăți situația. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, aducând în atenție sectorul angajamentelor tale, iar atunci când reușești să te desparți, s-ar putea să vezi ce iubești cu adevărat la o persoană. Acest lucru poate deveni lucrul care vă ajută să vă apropiați în viitor.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu toate lucrurile trebuie să rămână la fel, iar schimbarea este adesea necesară. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor, aducând atenția asupra sectorului tău de rutină. S-ar putea să nu vă placă cum stau lucrurile în acest moment, așa că începeți să creați o listă cu ceea ce trebuie îmbunătățit. 

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scoateți la iveală arta și meșteșugurile pentru sezonul de toamnă și începeți să confecționați lucruri pe care vă va face plăcere să le folosiți. Luna intră în semnul zodiacal al Peștilor aducând în atenție sectorul vostru de creativitate. Este un sezon frumos pentru a elibera sentimentele de tristețe și a le înlocui cu bucurie.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Este posibil ca persoanele cele mai apropiate de tine să nu înțeleagă tot prin ce treci, dar asta nu înseamnă că nu le pasă. Atunci când Luna tranzitează sectorul tău de familie, va fi nevoie de distanțare și de obținerea de spațiu personal.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

E de așteptat să apară întreruperi de conversație și vei dori să îți asculți mai mult inima. Nu te aștepta să știi toate răspunsurile. Ele vin la tine la timpul lor.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Banii vin și pot și pleca, dar sursele de venit pot fi înlocuite. S-ar putea să găsești o modalitate de a crea mai mult de un flux de venituri. Nu vă faceți griji că nu veți găsi ceea ce aveți nevoie. Încet și sigur se câștigă cursa.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Învățați să fiți din nou voi înșivă, dar s-ar putea ca mai întâi să apară la suprafață îndoielile și temerile. Viața este plină de experiențe care te pot ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel