Horoscop, joi, 5 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 5 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Este "una dintre acele zile", Berbec, în care tot ce vrei să faci după muncă este să te duci acasă și să te ghemuiești pe canapea să te uiți la un serial și să te înfrupți dintr-o cupă de înghețată.


Nu este nimic rău în a te bucura de puțină liniște și pace după o zi lungă și plină. 

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este greu să vorbești cu cineva despre lucruri despre care știi că ar putea provoca o ceartă sau crea probleme în relația voastră.


Subiectele pot fi scoase din discuție și pot exista o mulțime de motive pentru care să nu inti în subiectele acestea. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Oamenii pot deveni puțin ciudați atunci când vine vorba de cine primește ce în legătură cu proprietatea și banii.


Atașamentul față de lucruri care declanșează emoții sentimentale poate fi greu de rezolvat și poate fi nevoie de un pas înapoi pentru a permite temperamentelor să se calmeze.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna din semnul tău îți cere să te concentrezi asupra ta, dar un cuadrat cu Jupiter, orientat spre creștere, în sectorul tău de relații, îți spune să faci lucruri pentru alții.


Toate acestea se adaugă la probleme de putere și control. Poate fi o perioadă intensă, dar și aceasta va trece.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

O modalitate de a trece peste ceva este să te străduiești să treci peste asta.


A face lucruri, a-ți ține mintea ocupată și a-ți organiza viața este modalitatea perfectă de a-ți limpezi mintea și de a-ți folosi energia în mod pozitiv.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ziua de astăzi are potențialul de a fi o zi plină de inspirație, de speranță și recunoștință. Prieteniile voastre prind viață.


Îți trăiești cea mai bună viață. Există atât de multe lucruri pentru care să fii recunoscător, Fecioară, și vei simți fericirea pe care ți-ai dorit să o experimentezi.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ziua de astăzi îți poate aduce o zi de lucru de acasă sau o oportunitate de a face multe lucruri în cuibul tău.


Vremea răcoroasă face ca acesta să fie momentul perfect pentru a pune pe foc o oală de supă și să lucrezi la hârtii în timp ce asculți un podcast sau un serial.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Să scrii lucruri pe hârtie și să devii intenționat cu viața ta pare simplă. Ai nevoie de disciplină și aici te poate ajuta tehnologia de astăzi. Setează un memento, care să te ajute să respecți un program la aceeași oră în fiecare zi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O ultimă picătură, Săgetătorule. Știai că această relație atârnă de un fir de ață, dar poate fi o surpriză cât de repede un singur moment poate face ca întreaga relație să se prăbușească la pământ. Poate că ești suficient de binevoitor pentru a ierta, dar partea de a uita este ceva mai greu de înfruntat.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să faci ceva bun doar pentru tine. Promite-ți că vei trece peste orice obstacol.

Apoi, când ți-ai rezervat câteva ore pentru tine, asigură-te că le folosești fără să te lați distras de lucruri banale și neimportante.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Trecutul este un învățător minunat. O lecție vine pentru tine, Vărsătorule, care va defini tot anul, și te poate ajuta să îți concentrezi energia pe un singur lucru de făcut.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Pentru dragostea de prietenie, Pești, ești creativ, deschis la minte și gata să experimentezi magia vieții. E timpul să evadezi în ceva distractiv și aventuros, chiar dacă pur și simplu te pierzi din confortul propriei case pentru a te uita la televizor cu o prietenă bună.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel