Horoscop, joi, 4 mai 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horscop zilnic, 4 mai 2023. Previziuni pentru fiecare zodie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fii atent, Berbecule. Este ziua dinaintea eclipsei, iar un eveniment brusc îți va aduce în atenție ceva neașteptat. Este posibil să afli un secret despre un prieten despre care nu aveai de unde să știi. Acesta ar putea fi "the deal breaker" care te împinge să tai legăturile din relația toxică. Poate fi greu să înfrunți faptele, dar vindecarea începe astăzi.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Pregătește-te pentru un sentiment de pasiune profundă. S-ar putea să fiți luat prin surprindere de cât de profund trăiți anumite emoții astăzi. Un atașament intens față de o persoană sau un aranjament de afaceri aterizează pe radarul tău. Este timpul să vă treziți și să explorați oportunitățile pe care le puteți găsi aici. Dorința ta deschide calea.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ai grijă, Gemeni. Eclipsele pot fi ușor periculoase. Așadar, fereastra de aici îți atinge sectorul sănătății. Încercați să rămâneți obiectiv și nu faceți nimic în grabă. Fiți prudent atunci când vă simțiți neliniștit. Nu fiți o persoană care își asumă riscuri.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Este momentul să inițiezi un proiect creativ, Rac. Astăzi și mâine, ai o mulțime de oportunități de a-ți explora imaginația. Nu tergiversa și nu te scuza că nu ai timp să îți urmezi un vis; când vrei să faci ceva să se întâmple, poți să o faci. Imaginează-ți ceea ce îți dorești și începe să faci toți pașii necesari pentru a-ți vedea visul manifestat.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Îți dorești foarte mult să ai propria locuință și s-ar putea să ai impresia că a avea o casă proprie nu este la îndemână. Nu te neliniști și nu te simți învins. Concentrează-ți energia pe construirea viitorului pe care îți dorești să îl ai, dar nu uita că Roma nu a fost construită într-o zi, așa că ia această călătorie pas cu pas.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Oamenii pot confunda pasiunea cu atitudinea „arțăgoasă”. Astăzi, ai ceva important de spus, iar determinarea ta poate fi intimidantă. S-ar putea să simți că trebuie să-ți îndulcești exprimarea sau să taci, dar fii tu însuți. Conștientizarea te poate ajuta să înlături temerile și îngrijorările celorlalți. Aveți o inimă și o minte deschisă.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Astăzi, ești puțin teritorial. Știți ce vreți și nu vă veți opri de la nimic pentru a o obține. S-ar putea să simțiți că trebuie să profitați de moment în moduri nemiloase. Dar ceea ce contează este să urmărești lucrurile cu dragoste, așa că încearcă să găsești echilibrul potrivit. Fiți hotărât, dar nu distrugător al relațiilor dvs. cu o ambiție absurdă.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Următoarele zile sunt importante pentru tine. Pe de o parte, închideți o ușă care reprezintă modul în care ați făcut lucrurile în trecut. Iar acum, ca urmare a faptului că ți-ai luat rămas bun de la cine ai fost, intri într-un nou capitol al vieții tale. Mâine este prima zi.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei vedea oamenii așa cum sunt și este posibil să simți milă și furie. Nu este ușor să înțelegi de ce cineva acționează așa cum o face. Poți doar să-ți controlezi răspunsul. Dacă cineva nu este cu adevărat un prieten, este mai bine să lași relația să moară și să mergi mai departe.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Se profilează la orizont o oportunitate pentru tine de a dezvolta un parteneriat îmbucurător. Este posibil să descoperi o persoană care are capacitatea financiară de a-ți susține visele. Dacă plănuiești să iei un împrumut pentru o afacere, astăzi este o zi bună pentru a depune o cerere sau pentru a le cere prietenilor și investitorilor să ia o decizie cu privire la sprijinul lor.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ceva de care poate nu ești conștient se poate agita la locul de muncă. În spatele ușilor închise pot avea loc conversații semnificative despre tine. S-ar putea să primiți în scurt timp o veste despre o oportunitate de promovare sau o schimbare laterală de job. Fiți optimist.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Spuneți-vă rugăciunile; aveți o dorință profundă ca ceva să se întâmple. Profitați de această energie spirituală extrem de pozitivă care durează astăzi și mâine. Nu uitați să vă rugați pentru tot ceea ce vă doriți sau aveți nevoie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel