Horoscop, joi, 31 august 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash.com/ Vedrana Filipović

Horoscop zilnic, 31 august 2023. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)
Respiră ușurată, Berbecule, mai ai doar o zi cu Luna în Balanță, sectorul tău al parteneriatelor și relațiilor.

Un fapt puțin cunoscut despre tine este că nu te deranjează să îți concentrezi atenția asupra altora, dar astăzi s-ar putea să dorești să ai puțin spațiu personal din cauza aspectului Soare-Marte de astăzi. Săptămâna următoare ar putea să te simți ușor obosit, astfel că, chiar dacă ai putea să împingi înainte în stilul caracteristic Berbecului, s-ar putea să fii extrem de recunoscător patului tău până la căderea nopții.

Taur (20 aprilie - 20 mai)
Ia-ți confortul, Taurule. Când planeta ta conducătoare, Venus, este în opoziție cu Vărsătorul, lumea pare a fi doar despre afaceri și mai puțin despre joacă.

Asta funcționează bine pentru tine azi, deoarece Luna în Balanță îți îndreaptă atenția către detalii. Astăzi, ocupă-te de sarcinile pe care nu le-ai finalizat luni sau în weekend. Vei avea destul timp să te concentrezi pe proiecte noi după Luna în Primul Patrar din această săptămână.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Mumă e cuvântul, Gemenilor. Astăzi, planeta ta conducătoare, Mercur, este în opoziție cu Jupiter, și chiar dacă preferi ca oamenii să spună totul în numele sincerității, nu vei fi cel care contribuie cel mai mult la conversații.

Ei bine, cel puțin așa ar trebui să fie. Când Mercur este în opoziție cu Jupiter, mai puțin înseamnă mai mult, așa că folosește-ți capul, Gemeni, și citește situația înainte de a-ți exprima adevărul. În timp ce cineva ar putea vrea să audă ce ai de spus, momentul este totul.

Rac (21 iunie - 22 iulie)
Vei schimba părerea, și apoi te vei întoarce la o idee originală, Racule. Schimbările de dispoziție ar putea lovi cu o furie, iar tu ai putea chiar să te numeri printre acei oameni care gândesc cu voce tare, deoarece încă procesezi gânduri și idei care nu sunt pe deplin dezvoltate.

Planeta ta conducătoare, Luna, colaborează frumos cu Soarele, ceea ce înseamnă că nu îți deranjează să dezvolți lucrurile în conversație, dar un aspect pătrat de la Pluton sugerează că schimbarea nu este încă pregătită să te implici. Acest lucru se potrivește frumos cu natura ta aversă la risc. Norocosule.

Leu (23 iulie - 22 august)
Ești în dezacord cu câțiva oameni azi și ar putea fi pentru că ești mușcat de invidia verde. O parte din tine s-ar putea să dorească mai mult de la viață ta și să vezi cum alții te depășesc în timp ce tu mergi mai încet în banda de mers lent te frustrează.

Această energie poate fi productivă, Leu, dacă nu o întorci împotriva ta. În loc să vorbești despre cât de mult te frustrează anumite aspecte din viața ta, conectează-te la energia retrogradă a lui Saturn, care se află în sectorul tău al parteneriatelor. Fă echipă cu tine însuți pentru a vedea ce poți face pentru a te îmbunătăți, folosind concurența ca motivare pozitivă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)
Încinge-ți mânecile, Fecioară. Ești gata să te prezinti la datorie, în timp ce Marte și Mercur colaborează între ei. Marte te motivează și te aduce într-un loc în care munca, indiferent cât de dificilă, este împlinire pentru tine.

Iar când mintea ta se simte îmbunătățită de lucrurile pe care le faci, asta continuă să alimenteze dorința și hotărârea ta. Aceasta va fi o săptămână bună pentru tine, Fecioară, iar astăzi este doar începutul.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)
Nu ai nevoie de nimic în plus pe farfurie, Balanță. Ai destul, și chiar dacă ești politicos, urăști să spui nu cuiva, azi ar trebui să faci din asta una dintre cuvintele tale preferate.

Câteva dintre planetele malefice își transmit mesajele către stăpâna ta, Venus, și acest lucru înseamnă că schimbările pot părea necesare, iar dacă nu îți gestionezi bine timpul, el va găsi o modalitate de a te gestiona pe tine.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Ești visător azi, Scorpion. Trebuie să-ți ții ambele picioare pe pământ pe măsură ce lucrezi către un scop din viața ta. Poate nu este perfect conturat și, cu Neptun care împinge limitele și estompează liniile realității pentru tine, s-ar putea să simți că nu există restricții în creativitatea ta.

Deși aceasta poate fi o experiență minunată pentru tine, poate cauza confuzie, ceea ce este ultimul lucru de care ai nevoie acum. În schimb, ai nevoie de structură și ar trebui să te străduiești să o găsești.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Ai terminat cu discuțiile și conversațiile superficiale, Săgetător. Îți pui banii acolo unde-ți este gura și acționezi. Ai tot gândit și reflectat asupra următoarelor tale pași, dar acum este momentul să treci la acțiune și să începi să creezi un impuls.

Astăzi, cu Jupiter și Marte într-o relație pozitivă, asta vei face, și ar putea fi la încurajarea unui prieten bun care iubește să te vadă strălucind așa cum ar trebui.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)
Tensiunea este palpabilă pentru tine și, cu Saturn în pătrat cu Uranus, care împinge limitele, ai putea simți că ești pe cale să izbucnești de frustrare din cauza timpului lung necesar pentru ca lucrurile să se schimbe. Deviza ta de azi ar putea fi că ceva trebuie să cedeze. Dorința ta de a aduce ordine într-o situație dificilă poate atinge punctul culminant și în cele din urmă vei acționa pentru a-ți forma un plan și pentru a face ceva important în legătură cu situația ta.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)
Rupi legăturile cu o anumită situație restrictivă, Vărsătorule, și este un moment de bucurie pentru tine pe mai multe niveluri.

Cu planeta ta conducătoare, Uranus, interacționând cu Pluton, ultimul nod din coarda care te lega de o problemă este tăiat și poți vedea lumina de la capătul tunelului strălucind puternic pentru a te ajuta să-ți găsești calea înapoi acasă.

Pești (19 februarie - 20 martie)
Visurile necesită muncă, iar munca necesită efort azi. Dacă vrei să vezi o schimbare să se întâmple, Pești, totul începe și se termină cu tine.

Ești pregătit pentru asta, și din acest motiv, te vei concentra ca niciodată în această săptămână pentru a ajunge la linia de sosire a unui obiectiv foarte mare pe care ți l-ai propus să îl realizezi în acest an.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 30 aug 2023, 17:57 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience