Horoscop, joi, 30 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei.

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de joi, 30 noiembrie 2023, potrivit știrileprotv.

 

BERBEC

Se poate să faceţi cunoştinţă pe la vreo sindrofie cu cineva care e interesat de o fiinţă specială ca voi şi o să-nceapă un dans al seducţiei.

O să vă bucuraţi de un anturaj pe gustul vostru, o să puteţi călători împreună, să vă distraţi pe la petreceri, zilele astea.


 TAUR

De bani dispuneţi, timp liber aţi avea dacă terminaţi repede treburile gospodăreşti şi o puteţi porni la drum ca să vă aerisiţi şi să daţi refresh stările de spirit.

E momentul să apară cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să găsiţi un numitor comun.


 GEMENI

O să vă uniţi forţele cu ale unor parteneri de afaceri să daţi tuşă finală unui proiect şi să şi sărbătoriţi pe tema asta poate plecaţi într-o escapadă turistică.

E un eveniment care-o să vă pună în centrul atenţiei ca să vă expuneţi punctul de vedere, un talent.


RAC

E cineva căruia-i pasă de voi şi o să vă scoată la plimbare, să luaţi masa în oraş, să vedeţi un film, un spectacol, să treceţi în revistă nişte târguri de sezon.

O să mai luaţi nişte bani de la serviciu şi o să aveţi cum să vă mişcaţi prin împrejurimi, dacă şi ai voştri îşi doresc.


LEU

Poate vă oferiţi o porţie de distracţie prin ţară, sau luaţi avionul şi vă opriţi unde va place să petreceţi câteva zile în doi, ca să vă tihnească.

O să vă răsfeţe şi pe voi cineva, va invita la distracţie, la spectacol, în club, la un concert ca să vă simţiţi iubiţi.


FECIOARĂ

Se poate să preferaţi confortul casnic şi să-i invitaţi pe prieteni şi cu ceva rubedenii cu care vă înţelegeţi şi să vă întreţineţi până seara târziu.

O să aveţi un sărbătorit care să vă umple ziua de bucurie şi să faceţi cumva să vă mai vedeţi şi în perioada asta a sărbătorilor.


BALANŢA

O să vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi poate copiii vor fi cei mai fericiţi, că veţi ajunge în locurile preferate şi vor avea o companie care să-i ţină în priză.

Poate o să primiţi o invitaţie de nerefuzat la ziua onomastică a cuiva sau o fi cu alt prilej o sindrofie.


SCORPION

E cineva care tot mai spera să fiţi împreună şi o să-i spuneţi verde în față ce simţiţi, dacă n-a înţeles pân-acum mesajul.

Se poate să daţi curs ofertei de cazare, poate fi un last minut care să pice tocmai la ţanc.


SĂGETĂTOR

Noutăţile par să fie la ordinea zilei, să tot apară cineva, să vă ofere ba un cadou, ba să vină cu o veste bună, o ofertă de job, pentru anul viitor.


E cineva care nu vrea să vă piardă şi o să vă cânte în strună să se facă văzută, auzită şi dorită, persoana.


CAPRICORN

Un reminder de la cineva care v-a făcut o ofertă de colaborare, dar încă nu ştiţi cum staţi cu timpul şi cu munca, şi aţi amânat răspunsul.

Poate vă duceţi la ziua cuiva de nume şi o să fie distracţie ca se adună lume cunoscută cât şi proaspăt veniţi în grup.


VĂRSĂTOR

Poate vă duceţi într-o staţiune de agrement, c-aţi făcut rezervare pentru zilele astea şi o să vă oferiţi o porţie generoasă de relaxare, sau poate vă duceţi la nişte prieteni.


O să aveţi de unde să luaţi nişte bani şi să vă faceţi planuri de vacanţă, chit că nu plecaţi nicăieri.


PEŞTI

O să fiţi puşi la loc de cinste, poate luaţi vreun premiu c-aveţi spectacol, concert, ori altceva care să vă pună în valoare şi o să vă simţiţi în elementul vostru.

O să găsiţi o modalitate dintre cele mai plăcute de petrecut timpul liber şi or să se bucure, în special, cei mici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel