Horoscop, joi, 29 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic. 29 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Știi de ce ai nevoie, Berbec, dar, din când în când, este bine să primești un semn ceresc. Luna se află astăzi în semnul tău și se află într-o fază critică, aducând ceva intensitate în viața ta și, din acest motiv, s-ar putea să te simți puțin agitat sau nervos, dar nimic ce un antrenament bun sau o discuție cu un prieten nu poate rezolva.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Este timpul să rezolvi unele probleme, Taur. Știai că ar fi timpul să tragi obloanele unei relații promițătoare care nu merge în direcția bună. Nu este un lucru ușor de făcut, Taur, dar te vei simți mai bine odată ce adevărul va ieși la iveală și vei putea începe să mergi mai departe lăsând trecutul în urmă.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Prietenii sunt prieteni până când nu mai sunt. Nu este vorba că nu erai sigur că această persoană va fi alături de tine, dar știai că lucrurile încep să se schimbe. Aceasta este o ajustare bună, Gemeni. Amândoi aveți ocazia să încercați lucruri noi separat.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Au multă muncă importantă de făcut și, oricât de mult ai fi încă în modul de vacanță, nu se va rezolva nimic decât dacă tu faci munca. Este timpul să îți iei cafeaua preferată și să mergi mai departe. Un pic de cofeină poate fi ceea ce ai nevoie pentru a-ți pregăti mentalitatea de învingător.


Leu (23 iulie - 22 august)

O criză de convingeri este normală, mai ales când ești pe cale să faci o schimbare importantă. Redefinești tot ceea ce credeai că știai despre tine și despre viața ta.
Aceasta este o mare trezire pentru tine, Leu, iar lucrurile sunt pe cale să se schimbe pentru că ești pregătit și îți dorești acest lucru mai mult decât orice altceva pe lume.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ceea ce ai așteptat se întâmplă în sfârșit, dar poate cu un cost. Luna se află într-un punct critic al resurselor tale, iar banii de care ai nevoie ar putea fi în poștă, în drum spre tine, dar cu întârziere. Fiți cârcotașul dacă cereți ceva și nu ați primit încă.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, trebuie să iei o decizie în privința unei relații. Uneori, dragostea nu este suficientă, iar adevărul este greu de acceptat, dar renunțarea te poate ajuta să găsești ceea ce cauți cu adevărat.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie să treci peste dorința de a sta pe loc și de a aștepta. Fii strategic în acțiunile tale și ai grijă să nu ratezi un termen limită. Verifică totul pentru a vedea dacă nu există erori înainte de a trimite un document important.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Știi dacă există o scânteie, iar când nu există, o simți. Nu poți nega faptul că această relație este mai platonică decât ai sperat. Iubește-i pentru ceea ce sunt și pentru ceea ce aveți. De ce ar trebui să schimbi un lucru bun?


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu poți obliga pe cineva să gândească ca tine. Așadar, chiar dacă lumea se schimbă și contestarea autorității este mai acceptabilă, există momente în care trebuie să respecți regulile și să nu-ți impui punctul de vedere.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Atunci când este posibil, evitați o ceartă. Astăzi, primești premiul de pacificator. În timp ce toată lumea din jurul tău pare să apese pe butoane, simțul tău al umorului evită orice conflict.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Puteți face ca banii să se întindă. Pot exista unele situații financiare care vă cer să fiți creativi. Nu vă lăsați stresat, lucrurile se vor rezolva de la sine mai bine decât vă așteptați.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel