Horoscop, joi, 27 iunie 2024. Previziuni pentru toate zodiile / video

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS

Daniela Simulescu vă prezintă horoscopul de astăzi, pentru toate zodiile. Una dintre ele va avea nevoie de multă răbdare în această perioadă.

Berbec

 

Marte, guvernatorul tău, e în casa a doua. Îți dai seama că ai nevoie să dai bani, să și faci, dar mai ales să investești. Nu poți sta fără să nu faci ravagii în buzunar. Pentru că Marte este într-un aspect armonios cu Venus din casa a patra, nu ar strica să faci anumite investiții și în locuință, gospodărie. 

 

 

Taur

 

Marte e semnul tău, Venus e în casa a treia. Ești atât de cuceritor prin cuvinte zilele astea încât nu ai habar. Cuvintele îți sunt adevărate instrumente care te vor ajuta să obții tot ce-ți dorești fie pe plan personal, fie pe profesional.

 

Gemeni

 

Aspectul din zilele acestea dintre Marte și Venus, aș spune eu, te face mult mai conștient de faptul că, de fiecare dată când pierzi ceva, ți se deschide o altă fereastră, o altă ușă. Trebuie să vezi și jumătatea plină a paharului.

 

Rac

 

Să știți că aspectul dintre Venus și Marte este nemaipomenit. Primiți mult sprijin din partea prietenilor. Vă simțiți bine în propria piele. V-aș recomanda perioada aceasta să schimbați ceva și la garderobă sau la înfățișare.

 

Leu

 

Vorbim de multe aspecte. Odată, Venus este în casa a 12-a; unii dintre voi s-ar putea să fiți plini de regrete, de fantome ale trecutului, în timp ce alții dați dovadă de multă toleranță, să vă împăcați cu persoane pe care nu le-ați suportat. Cu Marte în casa a 10-a aveți curajul să spuneți lucrurilor pe nume, să ieșiți în evidență, să luptați pentru proiectele profesionale.

 

Fecioară

 

Vă rog doar să țineți minte un lucru: Saturn își va începe retrogradarea în casa a 7-a, iar mulți dintre voi veți simți de pe acum că nu merge ceva în cadrul relațiilor, fie a celor de cuplu, fie a celor profesionale. Parcă totul întârzie, se frustrează.

 

Youtube video image

Balanță

 

Trebuie să vă aveți bine și cu colegii, și cu șefii. În momentul în care veți face asta, totul va decurge așa cum v-ați imaginat la locul de muncă. E nevoie de puțin efort și diplomație, la care voi sunteți foarte bun.

 

Scorpion

 

Dacă vreți să vă meargă ziua sau perioada mult mai bine, vă recomand să vă faceți planuri sau să vă puneți obiective alături de partener. Să vorbiți să schimbați lucruri la voi, la casă, să vreți împreună. Ideea de împreună este cea care trebuie să vă urmească permanent în această perioadă.

 

Săgetător

 

Gestionarea resurselor. Când zic resurse nu mă refer doar la bani, dar tot ce înseamnă timp, disponibilitate, chef, tot ce dați din voi zilele acestea trebuie să fie bine gândit, bine calculat, bine analizat. Vă invit să fiți mai critici în zilele ce urmează.

 

Capricorn

 

E vorba de nevoia de a vă implica mai mult și în viața personală, iar aceasta nu are cum să se îmbunătățească dacă credeți că lucrurile se îmbunătățesc de la sine. Poate e nevoie de un gest romantic, de o declarație, de vreo îmbrățișare. Afecțiune în plus.

 

Vărsător

 

Aspectul de azi nu e neapărat pe placul vostru pentru că el presupune muncă - munca aceea pe care o faci fără să vezi recunoaștere sau validare, dar ea va veni la un moment dat. Va veni cu siguranță. Nu dați iama în bugetul personal.

 

Pești

 

Vă readuc aminte, Saturn își va opri retrogradarea în semnul vostru. Unii dintre voi veți ajunge într-o limită, într-un punct critic și veți avea tendința de a lua decizii bruște, radicale, dar recomandarea astrelor e să mai stați, să mai așteptați.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel