Horoscop, joi, 23 martie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic: Pe 23 martie 2023, Luna părăsește semnul zodiacal al Berbecului și intră în Taur. 

Cu energia Lunii Noi în urmă, avem o Lună mai echilibrată în Taur. Cu toate acestea, nu vom lăsa garda jos încă. Luna se va întâlni mâine cu Uranus, zguduind lucrurile pentru noi din punct de vedere emoțional. În timp ce Luna este în Taur, ne simțim mai puțin motivați să "facem lucrurile să se întâmple" și preferăm confortul, dar acest duo dinamic al unei Luni în conjuncție cu Uranus ne poate face să ne simțim nesiguri și chiar anxioși.


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nimic nu spune "mă iubesc" mai mult decât grija de sine, iar astăzi ai o ocazie uriașă pentru a te face o prioritate. Luna intră în sectorul tău de investiții personale, așa că, indiferent de ceea ce ai de făcut în cursul zilei, încearcă să îți propui să faci ceva doar pentru tine. Gătește masa acasă sau întoarce-te mai devreme pentru câteva ore în plus de somn.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna intră astăzi în semnul tău, unde te va încuraja să fii tu însuți, chiar dacă ești tentat să pretinzi că ești cineva care nu ești pentru a-i impresiona pe ceilalți. Indiferent de defectele pe care le ai, pentru că toți avem unele, individualitatea voastră este ceea ce admiră oamenii. Așadar, fii autentic. 


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

De ce să te agăți de trecut, Gemeni? Memoria ta este „brici” și îți poți reaminti fapte, cifre și alte tipuri de date fără să te străduiești prea mult. Dar, această abilitate minunată pe care o posezi se poate transforma într-un aspect negativ atunci când te agăți de probleme, defecte ale altora sau de jigniri care au fost jignitoare. Astăzi, gândește-te la iertare, chiar dacă nu poți renunța la ceva. Cu cât consideri mai mult viața dincolo de ranchiună, cu atât mai ușor poate fi să renunți și să mergi mai departe.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Căldura și pufnicia, Rac, este ceea ce te caracterizează. Astăzi, îmbrățișează-ți timpul petrecut cu prietenii și ia în considerare cât de bine te simți să fii iubit. Umpleți restul acestei săptămâni cu activități distractive, inclusiv o ieșire în oraș cu cel mai bun prieten pentru a vă crea amintiri împreună.


Leu (23 iulie - 22 august)

Dacă ești gata să faci o schimbare în carieră, astăzi, ușile destinului se deschid larg pentru tine. Luna care intră în sectorul tău de carieră îți aduce bani, iar aceștia vin sub forma unei promovări sau a unui interviu de angajare cu o ofertă care urmează. Perfecționează-ți abilitățile de intervievare și pune-ți antenele la bătaie. Ajunge la recrutori și actualizează-ți profilul de LinkedIn, astfel încât să fie bine pus la punct și gata să fie vizualizat.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Odată ce ai luat decizia de a urma o cale spirituală, trebuie să alegi modul în care îți vei desfășura practicile și ritualurile zilnice. Totuși, nu este o propunere de tipul "totul sau nimic". Fii blând cu tine însuți. Scopul creșterii conștiinței tale este de a cerceta chestiuni de suflet și este nevoie de timp pentru a descoperi cine ești și ce înseamnă credința pentru tine.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Norocul vine spre tine, Balanță. Primești încrederea unui bun prieten care decide că ești o persoană pe care se poate baza. Este o mare responsabilitate să fii singurul prieten adevărat cu care o persoană poate vorbi. S-ar putea să nu știi ce să spui atunci când auzi pentru prima dată ceva intens. Fiți umărul pe care se pot sprijini prietenii și nu judecați.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Astăzi, dragostea capătă un ton dulce pe măsură ce afli ceva nou despre partenerul tău. Astăzi porniți într-o călătorie de descoperire în care vă explorați relația. Afli ceva nou despre partenerul tău, ceea ce vă apropie mai mult. Acesta este un moment excelent pentru a programa o ieșire în oraș sau pentru a sta la o cafea și a discuta pur și simplu.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ziua de astăzi este perfectă pentru a te apuca de treburi și pentru a rezolva lucruri pe care în mod normal nu îți place să le faci, dar trebuie să le bifezi de pe lista de lucruri de făcut. Dacă există câteva elemente pe care preferi să le elimini cu totul de pe lista de lucruri de făcut, ia în considerare posibilitatea de a solicita oferte de preț de la profesioniști din domeniul serviciilor care să te ajute.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este o altă zi frumoasă pentru dragoste, Capricorn. Luna intră în sectorul tău de creativitate și romantism. Singur sau într-o relație, este o zi excelentă pentru a planifica ceva simplu, dar distractiv. Mergi la un curs de pictură sau invită-ți prietenii la tine acasă pentru a face un meșteșug de grup cu o temă specifică.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Îți place să-ți înfrumusețezi spațiul personal, iar astăzi este ziua perfectă pentru a face cumpărături pentru a achiziționa acea piesă de firmă care va oferi ambianța perfectă în spațiul tău de locuit. Îți va face plăcere să mergi la o piață de vechituri pentru a căuta comori sau o antichitate.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Conversații semnificative sunt ceea ce te așteaptă astăzi. Este plăcut să discuți cu un prieten bun prin SMS sau telefonic. Nu trebuie să te străduiești prea mult pentru a face lucrurile să curgă. Trimiteți doar ceva amuzant pentru a face ca gluma să curgă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel