Horoscop, joi, 22 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto Freepik
Descriere foto: Horoscop. Foto Freepik

Horoscop zilnic. 22 septembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 A fi lider poate fi un drum singuratic, Berbec. Ai un plan plin de activități în față și vi dori să preiei conducerea. Unii oameni s-ar putea să se opună sfaturilor și recomandărilor tale; dar acțiunile lor te vor ajuta să vezi exact de ce rolul tău este atât de important.  

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Vrei mai mult de la viață, Taur. După ce ai pierdut atât de mult timp din cauza pandemiei, ai o dorință puternică de a lua lumea cu asalt și de a te bucura de fiecare clipă pe care o ai. Ești pregătit pentru o nouă provocare, iar dacă îți dorești să îți îndeplinești un vis, oportunitatea ți se prezintă.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Există o mare diferență între ceea ce vrea inima ta și ceea ce îți spune mintea să faci. Trebuie să treci prin această perioadă a vieții tale. Când vei ajunge în punctul în care te simți că totul s-a terminat, vei fi mult mai clar în ceea ce privesc sentimentele tale.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Tu îți vindeci propria inimă. Ziua de astăzi este perfectă pentru a scrie și pentru a obține o perspectivă asupra lucrurilor. Este un lucru să știi care sunt sentimentele tale, dar este o cu totul altă lume atunci când poți să îți iei conștiința și să o canalizezi în scop.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Oamenii își dau seama când ești pasionat de ceva. Radiezi bucurie și oferi multă speranță celorlalți. Personalitatea ta este contagioasă astăzi. Așa că, dacă observi că ceilalți nu sunt în cea mai bună dispoziție, ai putea fi acolo pentru ei.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Întotdeauna există un motiv logic pentru orice și chiar dacă acel motiv nu are sens pentru tine, contează pentru cealaltă persoană. Astăzi, găsirea acelei "întâlniri a minților" la care tânjești nu va fi ușoară. Va fi nevoie de răbdare și înțelegere cu respect reciproc.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dorești să-ți vezi relația prosperând. Îți dorești apropiere și să fii alături de persoana ta în pace și armonie; cu toate acestea, factorii de stres și momentele aglomerate ale vieții pot depăși modul în care sunteți unul cu celălalt.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Când stelele sunt aliniate, este important să acționezi. O relație începe să se formeze și să dea semne de promisiuni. Simți că această persoană ar putea fi "aleasa" ta și vrei să mergi repede, dar s-ar putea să pui frână pentru a te mai gândi puțin.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu e timpul să creezi ceva, Săgetătorule? Ai o idee care este gata să se nască și ai fost atât de ocupat să te ocupi de alte lucruri încât nu ai avut timp. Va trebui să îți faci timp, iar asta va necesita concentrare și angajament - ambele calități pe care le posezi din belșug.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești gata să-ți oferi voluntar timpul și talentele pentru un caz social. Poți începe să căutați ce oportunități există pentru a te implica. Nu trebuie să existe un angajament uriaș, dar să te simți bine în legătură cu contribuțiile tale.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Acesta este un moment în care strălucești, Vărsătorule. Simți că curajul și puterea ta interioară se ridică și devin tot mai puternice în fiecare zi. Acum, că ai văzut ce poate face viața mai rău, ești pregătit și dornic să faci lucrurile mai bine - pentru tine și pentru cei pe care îi iubești.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

A fi o persoană plină de imaginație este esențial pentru cine ești și cine vrei să te vadă ceilalți. Trebuie să începi de undeva. Vei avea nevoie și vei dori să creezii o viață în care visele să fie bine hrănite și în care mintea să fie lăsată să se gândească la noi lumi de creat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel