Horoscop, joi, 20 aprilie 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Descriere foto: Foto Freepik
Descriere foto: Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic, 20 aprilie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, astăzi este o zi importantă. Ești prea confortabil cu rutina ta, astăzi, eclipsa de Soare de Lună Nouă a decis că este timpul să spui la revedere zonei tale de confort. Te vei uita la viața pe care ți-ai construit-o astăzi doar pentru a realiza că lipsește ceva, deoarece te-ai mulțumit cu siguranța în loc de evoluție.

Asta a funcționat pentru tine pentru o perioadă de timp, dar sezonul eclipselor nu ne lasă niciodată acolo unde suntem. Această eclipsă solară de Lună Nouă este un apel de trezire care stârnește impuls și determinare. Sunteți gata să obțineți ceea ce este al vostru!


Taur (20 aprilie - 20 mai)

 Astăzi, Soarele intră în semnul tău, dar chiar dacă pare că totul e la locul lui, mai sunt câteva lucruri nerezolvate pe care trebuie să le legi din trecut. Oricât de încăpățânat ai putea fi, ești lent în a renunța la oameni, locuri și lucruri în care ai investit timp, energie și resurse.

Dar, pentru a profita cu adevărat de acest sezon al Soarelui în semnul tău, trebuie să te eliberezi de strânsoarea a ceea ce nu-ți mai aparține - sau nu te mai servește. Stima ta de sine este construită pe o fundație greșită. Este timpul să te miști și să te pui în valoare.

Amintirile sunt trofeul pe care trebuie să-l pui pe un raft și să-l lași să adune puțin praf. Nu mai ai nevoie de ele, iar prețuirea trecutului te ține departe de viitor. Vestea bună este că ai timp să te gândești la lucruri. Luna Nouă în semnul tău va sosi în câteva săptămâni.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Unde sunt prietenii tăi, Gemeni? Uneori ai impresia că ești un lup singuratic care urlă în noapte, tânjind să îți găsești haita. Ai prieteniile și parteneriatele superficiale și recunoaște, chiar și relațiile tale. A funcționat pentru o vreme.
Nevoia te-a forțat să păstrezi lucrurile împreună, chiar dacă niciodată nu ți s-a părut cu adevărat corect. Te-ai descurcat atât de bine încât aproape nimeni nu a observat că nu ai fost fericit, iar acum totul este pe cale să se schimbe.
Luna Nouă în Berbec este ca un pistol de start pentru cursa vieții tale. Ai ieșit pe poartă acum pentru că realizezi că stai pe nisip care se scufundă fără oamenii potriviți alături de tine.

Este timpul să muncești din greu, chiar dacă asta înseamnă să te lupți cu singurătatea pentru o vreme. Munca unei prietenii adevărate merită, iar tu ești gata să-ți găsești oamenii.

 


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Îți iubești slujba și îți displace șeful sau îți displace slujba și îți iubești șeful și simți că sistemul este imposibil de schimbat? Acestea sunt întrebări super dificile de pus pentru că te pun într-o situație dificilă.

Vezi situația ta de muncă ca fiind ireparabilă, ceea ce înseamnă că trebuie să faci unul din două lucruri: să mergi pe scândură și să găsești o nouă companie pentru care să lucrezi sau să rămâi unde ești și să câștigi timp până când se vor schimba disfuncționalitățile.

Eclipsa de Soare de Lună Nouă vă va face să vă gândiți la ceea ce este corect acum. S-ar putea să nu știți, dar conștientizarea vă aduce noi oportunități în acest proces. Vei vedea că viața te mișcă într-o nouă direcție și îți vei da seama ce trebuie să faci în continuare.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Te simți mințit, Leu. Toate promisiunile care ți-au fost făcute de oameni de bună credință nu s-au împlinit, iar când Luna Nouă sosește astăzi, decizi că este timpul, să fii sincer cu tine însuți. Promisiunile goale pot însemna multe lucruri, dar un domeniu al vieții tale în care refuzi să faci compromisuri astăzi este sacrificarea timpului tău pentru a aștepta ca altcineva să își refacă viața.
Astăzi, ești gata să iei lucrurile în propriile mâini și să-ți schimbi perspectiva. Se simte un pic ca o trădare, dar vrei ca adevărul să fie stâlpul tău de ghidare, nu "ce-ar fi fost dacă" care se transformă în regrete de genul "aș fi vrut să am".

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Unele secrete nu ar trebui să vadă niciodată lumina zilei, iar altele trebuie spuse de pe culmi pentru a-i ajuta pe alții. Astăzi, începi să te întrebi care este care în viața ta și a celorlalți.

Poți spune ce contează cel mai mult pentru prietenii tăi de pe rețelele de socializare și s-ar putea să începi să împărtășești mai mult despre ceea ce urmărești pe Facebook. Astăzi poate fi ziua în care îți învingi teama de cameră și începi un canal Tiktok sau YouTube. Între timp, prietenii dvs. vor fi încântați când veți posta mai multe informații pe rețelele de socializare.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este timpul tău să strălucești, dar mai întâi, ai nevoie și vrei ca partenerul tău să fie de acord cu visele tale. Ești gata să duci o relație cheie la nivelul următor.

Ai terminat de verificat acest parteneriat pentru a vedea dacă este potrivit pentru tine, iar acum va avea loc o conversație importantă - exclusivitatea. Relațiile sunt interesante și provocatoare, de asemenea, dar ești gata să incluzi această persoană pentru a evolua ca o echipă până la Luna (Nouă)!


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Portalul sezonului eclipselor se deschide astăzi cu Luna Nouă în Berbec, iar tu simți că ceva se coace sub suprafața sufletului tău.

Te-ai săturat să stai pe margine, iar astăzi vine un semnal de alarmă, care îți spune foarte clar că viața trebuie să se schimbe. Să începem cu primele lucruri, nu-i așa? Asta înseamnă să îți pui sănătatea și starea de bine în fruntea listei de "lucruri de făcut".
Știi că trupul și mintea ta trebuie să fie în cea mai bună formă pentru a realiza tot ceea ce vrei să faci. Ați terminat cu scuzele și sunteți gata să vă luați sănătatea în serios.


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubirea este atât de incitantă, iar a avea pe cineva pe care să îl iubești este ceva ce îți dorești, dar nu vrei să renunți la tine în acest proces. Luna Nouă de astăzi în Berbec te împinge de pe gardul pe care ai rămas nesigur în ceea ce privește întâlnirile din nou.

Sunteți gata să vă luați greutatea de pe umări și să nu mai spuneți că nu aveți nevoie de nimeni. Acum te gândești să reformulezi poziția ta independentă cu faptul că ești deschis la această idee - cu condiții, desigur.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

S-au întâmplat multe lucruri în viața ta și asta te-a determinat să îți vezi șeful fie ca pe un susținător, fie ca pe un adevărat urs. Ai terminat cu mediile de lucru toxice. Ca urmare, această Lună Nouă în Berbec te face să tragi o linie în nisip. Gata cu apelurile sau mesajele text după orele de muncă.
Ați terminat cu munca după orele de lucru în afara programului. Te apleci asupra limitelor, iar în această săptămână, vei deveni confortabil cu a spune "Nu", pentru că timpul tău liber este al tău și nu mai vrei să renunți la el pe gratis.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O conversație importantă apare astăzi și se simte oportună, dar inconfortabilă. Unele lucruri trebuie spuse, iar tu ești gata să vorbești în ciuda timidității tale. Nu poți nega ceea ce simți și lucrurile prin care treci.
Așadar, chiar dacă partenerul tău pare să nu fie conștient de durerea și suferința ta, vei lăsa deoparte orice frustrare pentru a-ți împărtăși cu inima deschisă gândurile și sentimentele, în speranța că veți reuși să îmbunătățiți lucrurile - în curând!


Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai fost atent la ceea ce ai adăugat în viața ta. Moderația și minimalismul au fost punctul tău de interes, prin pandemie și dincolo de ea, din cauza inflației și a creșterii costurilor pentru orice.
Această Lună Nouă în Berbec te face să tânjești după o schimbare. Ești gata să-ți nivelezi viața, dar asta înseamnă să cheltuiești bani. Mai degrabă decât să cumperi cu cardul de credit, vrei să adopți o abordare mai înțeleaptă, iar asta poate însemna să te apuci de o activitate secundară prin care să obții o reducere la cumpărături sau să-ți deschizi propria afacere pentru a obține un mic venit care să-ți îmbunătățească stilul de viață.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel