Horoscop, joi, 16 iunie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic: 16 iunie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Poți fi un adevărat fluture social atunci când vrei să fii, Berbec. Când Luna va intra în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al prieteniilor, te vei trezi că ești în centrul atenției. Acesta este momentul tău pentru a construi relații puternice, de durată, formate din conexiuni noi. Vei fi surprinsă de cât de ușor este să te potrivești cu cineva pe care l-ai cunoscut recent. Totul se potrivește de minune.


Taur (20 aprilie - 20 mai)

Te ridici în vârf, aproape ca o stea care atinge epoca de celebritate. Primești multă recunoaștere pentru ceea ce faci la locul de muncă, deoarece rezultatele tale sunt foarte puternice. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de carieră și statut social. Așadar, acesta este un moment excelent pentru tine să îți stabilești un obiectiv și să te străduiești să îl atingi.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Școala ar putea fi ultima ta preocupare, dar este posibil să îți dorești să experimentezi lucruri noi pentru a învăța din ele. Ești o persoană care învață pe tot parcursul vieții, iar cursurile online pot fi exact ceea ce ai nevoie. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de învățământ superior și educație.


Rac (21 iunie - 22 iulie)

Îți plac lucrurile frumoase, dar astăzi, căutările materialiste nu te atrag așa cum o fac de obicei. S-ar putea să ți se pară mult mai satisfăcător să îi ajuți pe ceilalți și să vezi câștigurile tale ca pe o modalitate de a dărui în mod caritabil celorlalți. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al resurselor comune, ceea ce face ca următoarele zile să fie momentul perfect pentru a le transmite altora binecuvântările tale.


Leu (23 iulie - 22 august)

Trebuie să-ți urmezi inima, Leu, iar atunci când stelele se aliniază și simți că ai întâlnit pe cineva cu care poți construi, poate însemna că este momentul potrivit pentru a urmări un obiectiv de vis. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de angajament, iar această energie este ușor mai detașată și mai lipsită de pasiune decât te-ai putea simți de obicei. Veți dori să vă ascultați inima cu atenție și să vă cunoașteți bine, astfel încât atunci când simțiți că trebuie să decideți să faceți ceea ce simțiți că este bine pentru voi.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Ai atât de multe lucruri pe care ai vrea să le realizezi, așa că atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de îndatoriri zilnice, fierul este cald și este timpul să lovești. Poți să planifici din timp și să te pregătești pentru o perioadă productivă în următoarele zile. Înlătură distragerile și obstacolele inutile pentru a evita conflictele de program. Nu-ți va lua mult timp să termini tot ce ai de făcut, iar mai târziu poți face ceva distractiv.


Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ideile proaspete îți vin cu ușurință atunci când Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de creativitate. Acesta este un moment excelent pentru a planifica să revopsești o cameră sau pentru a planifica un proiect de bricolaj pe care ai vrea să îl termini înainte de sfârșitul acestei luni.
Dacă sunteți în căutarea a ceva distractiv de făcut în acest weekend, poate luați în considerare un curs de pictură sau o vizită la un magazin de artizanat pentru a vedea ce idei vă vin.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Planificați să rămâneți la ceea ce este familiar atunci când Luna părăsește Capricornul pentru a intra în Vărsător. Chiar dacă Luna într-un semn de aer promite flexibilitate, ai nevoie și îți dorești un pic mai multă înrădăcinare în ziua ta. Veți dori să vă agățați de ceea ce vă dă un puternic sentiment de consecvență și faptul că știți la ce să vă așteptați poate deveni o sursă de confort.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Poți părea ager și spiritual, dar și ușor detașat și prea analitic. Când Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de comunicare, s-ar putea să te gândești prea mult la lucruri și să meditezi la probleme mai mult decât este necesar. Încercați să scrieți un jurnal pentru a vă ajuta să vă procesați gândurile și ideile. Pune-ți gândurile pe hârtie pentru a te ajuta să înțelegi mai clar ceea ce gândești și simți.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești o persoană generoasă, Capricorn. Inima ta mare și îți dorești ce e mai bun pentru toată lumea. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al banilor. Această energie vă permite să vă împărtășiți dragostea față de oameni, făcând acte de bunătate pentru ceilalți.
Veți găsi o mulțime de oportunități de a ajuta și de a da speranță.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este niciodată prea târziu să te reinventezi, iar luna aceasta ai ocazia să încerci ceva nou și să te cunoști din nou. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău de identitate personală. Această Lună te invită să încerci lucruri noi și să mergi dincolo de ceea ce crezi că este posibil pentru viața ta. Nu este niciodată prea târziu să visezi.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Vedeți oamenii așa cum sunt și vă puteți da seama clar când o persoană se comportă ca un prieten, dar motivele sale nu sunt aliniate cu acțiunile sale. Luna intră în semnul zodiacal al Vărsătorului, sectorul tău al dușmanilor ascunși. Dar toate lucrurile ascunse ies la lumină. Ceva spus sau făcut poate dezvălui adevăratele intenții și îți poate oferi o perspectivă asupra unei potențiale prietenii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel