Horoscop, joi, 14 septembrie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru fiecare zodie

Data publicării:
Neti Sandu, captură video Pro TV
Descriere foto: Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop zilnic. Neti Sandu vine cu principalele previziuni astrale ale zilei. 

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru ziua de joi, 14 septembrie 2023, potrivit știrileprotv. 

 


 BERBEC
Se întrevede o nouă provocare la serviciu poate vine un şef nou, ori poate vă duceţi la alt sediu, schimbaţi cartierul, oraşul, ţară.

O să recuperaţi nişte bani şi probabil şi acele acte pe care le-aţi cerut mai de mult dar nu mai erau de găsit şi legalizaţi o situaţie.


 TAUR
Vi se dau mai mulţi bani, şi veţi cheltui la fel de mulţi c-o să luaţi diverse lucruri pentru casa, ori maşina are nevoie de o upgradare.

Se pare că v-aţi cam neglijat sănătatea şi încep să pară semne care să vă cam îngrijoreze. Poate faceţi o vizită la medic.


GEMENI
O să lucraţi mult mai bine în formula de grup şi poate vă găsiţi de lucru şi în particular ca să faceţi rost de bani în plus, la bugetul familiei.

Cineva dintr-o fostă relaţie vine cu scuze c-a greşit şi că va vrea înapoi, dar numai voi ştiţi ce simţiţi şi dacă puteţi continua relaţia.

 

RAC
O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, găsiţi materiale mai ieftine ca să faceţi o reparaţie, să zugrăviţi, să luați mobilă, aparatură de uz casnic.

Poate daţi sfoară-n ţară să găsiţi o școală potrivită pentru copiii voştri, sau o grădiniţă, să scăpaţi de o grijă majoră.


 LEU
Apare o îmbunătăţire a stării fizice, sufleteşti, poate, pentru c-o reveni cineva în viaţa voastră sentimentală şi o să vă găsiţi rostul, o să vă aşezaţi la casa voastră.

Poate v-apucaţi de nişte cursuri, faceţi o specializare şi o să se vadă o schimbare la buget - că luaţi nişte diplome.


FECIOARĂ
Se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă bucuraţi de o lejeritate financiară, o să vă puteţi plimba în timpul liber, să mai şi respiraţi, ca să daţi randament la job.


E cineva care vă apreciază şi o să vă treziţi cu o recompensă, primiţi un cadou, se-ntâmplă ceva care să vă ridice moralul.


BALANŢA
Iniţiativele vă reuşesc - o să puteți pune în practică o idee şi să menţineţi ritmul alert ca să se încheie totul la termen.

O persoană nou apărută în peisaj o să vă atragă atenţia prin calităţile pe care le-aţi tot căutat la partenerul de cuplu şi acum iată-le.


SCORPION
Vă regrupaţi, se pare, în jurul unui lider pentru c-aveţi un obiectiv comun şi o să vă adjudecați un succes după o perioadă în care păreaţi invizibil.


O să vă încânte invitaţia să plecaţi într-o escapadă turistică la sfârşit de săptămână şi o să vă organizaţi în aşa fel timpul încât să puteţi pleca.

 

SĂGETĂTOR
Poate v-aţi ales o destinaţie de vacanţă ca să plecaţi împreună cu prietenii ca segmentul călătorii - este, în continuare activ şi vă invită la drum.

Au loc evenimente prin oraş, poate fi o întrunire şi pe linie de serviciu şi să luaţi la cunoştinţă nişte schimbări de ultimă oră.

 

CAPRICORN
Se pare că aţi urnit din loc nişte roţi ca să vă primiţi banii, poate fi şi un credit ca să vă luaţi casă, ori poate vreţi să vă schimbaţi maşina, sau ca s-aveţi pentru taxe şcolare, rate.

Vi se face o ofertă de job ori poate vi se încredinţează o funcţie la actualul serviciu ca să n-aveţi motiv să plecaţi altundeva.


VĂRSĂTOR
O revenire la sentimente mai bune, după o separare şi relaţia de cuplu o să devină mai stabilă, o să fie linişte şi pace pentru că aveţi multe în comun.

O să vă ia prin surprindere invitaţia la plimbare, în străinătate, probabil şi o să vă prindă bine o schimbare de aer, de peisaj.


 PEŞTI
O să interacţionaţi cu nişte oameni care speră să lucraţi împreună că aveţi un obiectiv comun, resursele sunt bogate şi e păcat să nu le folosiţi la maximum.

O să primiţi un accept, poate o să urmaţi nişte cursuri, vi se înmânează o legitimaţie, un card, ceva care va confere niște privilegii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel