Horoscop, joi, 14 aprilie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Horoscop zilnic: joi, 14 aprilie 2022, pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

În timp ce Mercur se află în Taur, banii și contractele sunt obiectivul principal. S-ar putea să simțiți că e momentul să faceți lucruri pe care le aveați blocate, acum că a avut loc conjuncția Jupiter Neptun în Pești.  De la a-ți urmări visele la a te îndrepta spre un nou obiectiv, ești pregătit pentru schimbare. Cu noi relații la orizont și cu trecutul în urmă, este timpul să faci lucrurile care te fac fericit. 

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Mercur în semnul tău te poate face să te gândești prea mult la viață și la tot ceea ce ai de făcut. Este greu să faci schimbări dacă te uiți constant în urmă la ceea ce ai fi putut sau ar fi trebuit să faci diferit. Concentrează-te pe moment și nu-ți face griji pentru ceea ce nu poți schimba. Uneori, a renunța este cheia fericirii tale.


Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Gemeni, primești o nouă eliberare în viață, iar libertatea ta poate implica ajutorul prietenilor. Săptămâna aceasta este un moment excelent pentru a-ți lua o vacanță și să lași pe cineva să aibă grijă de animalul tău de companie sau să te înscrii la un hobby distractiv pentru a cunoaște oameni noi.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Rac, discută cu un prieten și înțelege că nu poți face din oameni ceea ce nu sunt.  Dacă relația este cu adevărat toxică, în această săptămână, decide cum vei gestiona situația. Poate că este timpul să cunoști oameni noi și să descoperi un cerc social care să te ridice într-un mod pozitiv.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Leu, ia o pauză de social media. Meriți mai puțin stres în viața ta și mai multă bucurie. În loc să-ți petreci timpul liber pe platforma socială preferată, ieși afară și bucură-te de viață!

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Fecioară, ceva minunat se va întâmpla și s-ar putea să implice obținerea în sfârșit a unui obiect pe care ți-l dorești cu adevărat. De la moștenirea unei antichități de la un prieten care nu-și mai dorește obiectul până la descoperirea unui chilipir la un magazin de vechituri.


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, ce te motivează? Astăzi, cineva din viața ta ar putea face lumină asupra unui adevăr care ți-a scăpat. Acesta ar putea fi semnalul de trezire de care aveai nevoie; nu ignora cuvintele dure pentru că te dor sau sunt convingătoare. Unele adevăruri înțeapă, dar sunt binecuvântări deghizate.


Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, un secret ar putea ieși la iveală și s-ar putea să descoperi ceva despre un partener care te obligă să spui ceea ce ai în minte. Această descoperire ar putea să vă schimbe sentimentele  și ar putea duce la despărțire.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, astăzi îți susții cu tărie opiniile, iar cineva ar putea chiar să creadă că încerci să te cerți cu el. Așadar, ar putea fi o zi bună să te abții de la ceea ce împărtășești și să aștepți să treacă negativitatea. Acest lucru îți va da șansa să te gândești la modul în care vrei să transmiți mesajul.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Capricorn, fie căștigi îți cucerești șefii, fie îi intimidezi. Pasiunea ta pentru ceea ce faci este cea care se manifestă puternic. Ceea ce iubești îți dezvăluie angajamentele și te poziționează competitiv.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător, vine un moment în care trebuie să spui cuiva exact ce îți dorești. Nu face compromisuri și nu te preface că ceva nu este important pentru tine când este. Fii sincer; te va scuti de multă suferință și timp.


Pești
(19 februarie - 20 martie)

Pești, din când în când, îți dorești mai mult decât ceea ce ai, iar riscul pe care ți-l asumi este să acționezi impulsiv. 
Așa că, în loc să încerci să le ai pe toate deodată, urmărește-ți obiectivele câte puțin în fiecare zi. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel