Horoscop, joi, 13 ianuarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov
Descriere foto: Horoscop. Foto pexels.com. autor Mikhail Nilov

Horoscop zilnic: 13 ianuarie 2022. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Ziua este promițătoare pentru tine, Berbec, deoarece Luna în Gemeni aduce curiozitatea și darul de a vorbi în sectorul tău de comunicare.  Aceasta este o veste excelentă dacă aveți planuri pentru un eveniment social sau dacă lucrați într-un cadru de grup. Luna în Gemeni se armonizează cu Mercur în Vărsător, aducând rezultate favorabile în relațiile tale, ceea ce este pozitiv pentru tine, deoarece sectorul tău de muncă continuă să fie activ în mod vibrant în timpul sezonului Capricorn.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Rămâi sârguincios, Taur. Cu Luna în sectorul tău de bunuri personale, s-ar putea să ți se deschidă o oportunitate care îți permite să duci o relație, o abilitate sau o întâlnire de afaceri într-o nouă fază. O ofertă de muncă ar putea fi extinsă. O întâlnire de networking ar putea duce la o întâlnire promițătoare. Este o zi excelentă pentru a face conexiuni și pentru a ajunge la colegi sau prieteni vechi.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Întotdeauna este loc de creștere, nu-i așa, Gemeni, iar pentru un suflet cu o natură curioasă ca tine, ai o mulțime de șanse de a-ți extinde cunoștințele. Este o ocazie excelentă de a gândi în afara cutiei, deoarece Luna este semnul tău, iar acest lucru aduce optimism, claritate emoțională și entuziasm. 
Luna va discuta cu Mercur, conducătorul tău planetar, aflat într-un semn de aer, Vărsător. Așadar, ziua este perfectă pentru apeluri Zoom, pentru a discuta cu cel mai bun prieten.

 

Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Lucrurile nerezolvate sunt partea ta negativă astăzi, așa că atunci când Luna în sectorul tău de dușmani ascunși indică Mercur în sectorul rutinei tale zilnice, este timpul să iei aminte. Dar, mai întâi, asigură-te că-ți faci treaba pe care ți-ai stabilit-o pentru această zi. Nu vă lăsați distras de proiecte neimportante sau de treburi distractive. Te vei simți mai bine știind că lucrurile banale ale vieții au fost înlăturate înainte ca săptămâna să se termine.


Leu
(23 iulie - 22 august)

Un prieten care este îndrăgostit de tine s-ar putea decide în cele din urmă să iasă la rampă și să o spună, Leu. Acest lucru se poate datora faptului că Luna din sectorul tău de prietenie primește un pic de sprijin din partea lui Mercur în Vărsător. Din păcate, Mercur se pregătește să retrogradeze, așa că totul va fi pus pe masă pentru a fi analizat.  Poate că acesta va fi un ultim efort de a spune ceea ce trebuie spus de dragul incheierii sau poate pentru ca tu să te trezești și să decizi dacă vrei să mergi mai departe și să încerci să fii într-o relație sau nu cu cineva față de care ai sentimente platonice.


Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Muncă, muncă și iar muncă astăzi, deoarece Luna și Mercur fac echipă pentru a fi o perioadă productivă. Veți dori să vă asigurați că vă mențineți programul, să țineți sub control gestionarea timpului și să evitați distragerile. Această zi poate fi o adevărată pană de aur dacă o joci cum trebuie, iar dacă nu, poate fi mult de recuperat mai târziu.

 

Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)


Poți visa, nu-i așa? Așa că, dacă ai sperat să ai mai mult noroc în departamentul amoros, romantismul ar putea veni la tine în acest fel printr-o întâlnire întâmplătoare.  Poate că vei întâlni în sfârșit "alesul" pe o aplicație de întâlniri sau vei fi prezentat unui prieten printr-o cunoștință comună, unde câteva scântei zboară într-un mod bun.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna în Gemeni poate aduce în discuție ceva cu care te simți atât confortabil, cât și inconfortabil, Scorpionule, și anume secretele.  Da, cu siguranță știi cum să păstrezi câteva dintre ele, iar pe unele le vei duce în mormânt, dar când Luna vorbește cu Mercur în casa familiei tale, este timpul să cureți energia. Unele dintre aceste secrete trebuie împărtășite, iar tu nu trebuie să mai porți singură povara lor.  Acest lucru se poate face în scris sau cu un prieten sau un consilier. Concluzia este, Scorpionule, că este timpul să te deschizi.

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Atunci când Mercur, aflat în sectorul tău de comunicare, vorbește cu sectorul tău de relații, aici lucrurile pot deveni puțin lipicioase pentru tine.  Poți să arunci o bombă de adevăr astăzi fără să îți dai seama. Și, chiar dacă te mândrești cu faptul că ești un înțelept căruia îi place să împartă sfaturi - cerute sau nu, este totuși greu de auzit.  Așadar, ai puțină empatie astăzi și amintește-ți că destinatarul și cel care oferă informația trebuie să fie pe aceeași lungime de undă. Este nevoie de timp pentru a procesa mental cuvintele pentru a ajunge acolo. 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Când inima ta este la locul potrivit, totul se așează la locul lui. Luna actuală în Gemeni te ajută să rămâi deschis la posibilitatea ca unele lucruri să nu merite timpul tău.  Acest lucru poate fi de un real ajutor dacă există decizii importante de cumpărare. de care trebuie să te ocupi în această săptămână. în special cele legate de automobile, tehnologie sau planuri de telefonie mobilă.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Să-ți ții ambele picioare pe pământ poate fi greu de făcut în timp ce planeta comunicării, Mercur, aflată în semnul tău, vorbește cu o Lună în Gemeni visătoare, aflată pe casa ta a romantismului. 
Încearcă să nu te lași prea mult prins în ceea ce se întâmplă în viață dacă poți evita acest lucru. 

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Chestiunile de familie îți ocupă mult timp și atenție astăzi, deoarece Luna continuă să tranziteze în sectorul tău de acasă. Luna vorbește cu Mercur și acest lucru poate aduce în discuție unele conversații adverse care sunt atât de necesare, dar nu sunt dorite în acest moment.
Încearcă să nu păstrezi sentimentele negative, Pești, atunci când acestea apar. În schimb, amintește-ți că toți trecem prin ceva și că fiecare are propriul mod de a trece peste durere.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel