Horoscop, joi, 10 februarie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Horoscop, sursa pexels
Descriere foto: Horoscop, sursa pexels

Horoscop zilnic,10 februarie 2022:

Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Sunt momente în care poți vorbi despre viitor și visa, iar apoi sunt zile în care trebuie să treci la fapte și să îți transformi dorințele în realitate. 
Luna de astăzi se armonizează cu Saturn și aduce înapoi dorința de a crește care vine prin Jupiter. Așadar, micuțule Berbec, oricât de ușor ți-ar fi să te simți distras, ceea ce contează cel mai mult este să te apuci de treabă.

 

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Astăzi este o zi de lucru perfectă, deoarece poți face multe, mai ales dacă ți-ai programat din timp întâlnirile și ai un program deja stabilit.  Este posibil să refuzi orice invitații sociale de ultim moment, pentru te ocupa de proiecte care îți vor spori veniturile în această lună.

 

Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Astăzi te-ai putea simți lipsit de valoare și de curaj. Pentru a-ți spori încrederea în tine, uită-te un pic în urmă, vezi câte ai realizat. Acesta va fi modul în care astăzi te vei motiva să mergi mai departe și să crezi în tine că vei reuși. 


Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Este greu să rămâi optimist atunci când ești îngrijorat de ceea ce îți va aduce viitorul, mai ales dacă te gândești că cineva, un partener, ar putea lua ceea ce ați construit cândva împreună, ca o echipă. S-ar putea să fie nevoie să împărțiți proprietăți sau să revedeți acorduri vechi despre testamente sau chestiuni legate de moșteniri. Aceste greutăți nu vor dura la nesfârșit. 


Leu
(23 iulie - 22 august)

După cum spune proverbul, "dragostea acoperă o mulțime de păcate", așa că atunci când simți că există secrete pe care trebuie să le știi despre un parteneriat sau o relație, dar care ți-au fost ascunse, este important să te concentrezi pe ceea ce simți. Deși poate fi greu să nu știi dacă poți avea încredere într-un partener, nu lăsa această îngrijorare să te consume și să îți răpească timpul și energia. Concentrează-te pe ceea ce poți controla acum. Adevărul va ieși la iveală destul de curând.

 

Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Săptămâna aceasta este despre socializare, despre a cunoaște oameni noi și despre a construi prietenii noi. Prietenii intră în viața ta în anotimpul potrivit, iar acesta este un moment optim pentru tine să cultivi și să construiești relații de durată, pe care să te poți baza. 

 


Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Fruntea sus, va fi o zi plină. Așteaptă-te să te simți bombardat cu o mulțime de sarcini de ultim moment și comisioane de făcut. În timp ce munca din greu nu este nimic nou, nivelul de atenție pe care va trebui să îl acordați proiectelor și sarcinilor la locul de muncă, va trebui să fie la cote maxime.  Ziua se poate simți ca și cum ai fi înghesuit la limită, fără timp pentru a te bucura de hobby-uri sau de relațiile personale. Oferă-ți ceva care să te bucure mai târziu în cursul săptămânii, ca o recompensă pentru o muncă bine făcută.

 

Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Membrii mai în vârstă ai familiei pot exprima păreri puternice care îți pot fi ca o piedicăastăzi, dar convingerile lor nu trebuie să fie acceptate de tine dacă nu ești de acord. Poate fi greu să faci lucrurile așa cum ți-ar plăcea, mai ales dacă locuiți în aceeași casă. Pentru tine, poate că ar fi mai bine să te concentrezi pe viitor, când vei putea fi pe cont propriu și vei avea mai multă libertate decât cea pe care o experimentezi acum.

 

 

Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)


Astăzi, este momentul să asculți și să citești cât mai mult despre orice subiect de care te simți atras. Ești ca un burete gata să absorbi înțelepciunea altora și să dobândești cunoștințe care sunt împărtășite deschis de înțelepți, guru, mistici și oameni care au studiat subiectele în profunzime și mult mai mult timp decât ai putea-o face tu vreodată.

 

Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este timpul să vă ocupați de documente importante, inclusiv de depunerea contractelor, impozite sau orice altceva pe care ați întârziat să îl faceți. Este posibil să descoperi că lipsesc niște formulare asociate unui partener, așa că, cu cât mai repede vei putea începe să lucrezi la finalizarea unui proiect, cu atât mai bine, pentru a nu rata termenul limită.

 

Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta ia o turnură favorabilă și îți poți asuma mult mai multe responsabilități și la serviciu. S-ar putea să primești vești despre o oportunitate de promovare sau cineva poate vedea cât de bine colaborezi cu ceilalți la locul de muncă și să determine că ești un candidat solid pentru un rol de manager sau pentru a superviza o echipă.

 

Pești
(19 februarie - 20 martie)

Sfârșitul unui capitol lung și negativ se apropie de final, iar atunci când acest lucru se va finaliza, vei simți că ți-a fost luată o greutate de pe umeri și că te cuprinde un val de energie pozitivă. Sunt atât de multe lucruri din lume pe care le-ai ratat din cauza grijilor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel