Horoscop, joi, 1 septembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop - 1 septembrie 2022. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, lucrurile se simt puțin dezechilibrate astăzi, în timp ce navighezi prin unele emoții intense legate de Luna în inconjuncție cu Marte.


S-ar putea să te simți tras în două direcții diferite, așa că, dacă cineva va trebui să aleagă încotro să se îndrepte, va trebui să fii tu acela.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Taur (20 aprilie - 20 mai)

O relație poate fi desincronizată astăzi.


Astăzi, vei dori să eviți să iei decizii unilaterale, mai ales dacă acestea îți afectează partenerul, indiferent dacă este benefic pentru el sau nu.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Astăzi te poți pierde în învălmășeală, în timp ce munca aglomerată se profilează asupra vieții tale.


Când se întâmplă astfel de zile, cel mai bine este să stabilești limite. Gestionarea timpului este cea mai bună soluție pentru tine.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Rac (21 iunie - 22 iulie)

S-ar putea să-ți dorești să rescrii istoria, iar acesta este un efort inedit, însă s-ar putea să constați că primul pas este să-ți canalizezi pasiunea pentru muncă spre așteptări mai sănătoase.


Nu trebuie să fii "pornit" toată ziua pentru a simți că ai făcut tot ce ți-ai propus în această săptămână.

 

Horoscop - 1 septembrie 2022. Leu (23 iulie - 22 august)

Luna de astăzi se armonizează cu Soarele, stăpânul tău în sectorul banilor, iar această energie te poate ajuta, dacă încerci să faci mai mulți bani.


Dacă ai niște proiecte importante de plată pe care trebuie să le finalizezi, acesta este momentul să te grăbești și să duci lucrurile la bun sfârșit.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Întotdeauna este bine să faci un inventar al lucrurilor din viața ta, inclusiv al prieteniilor apropiate. În timp ce planeta ta guvernatoare, Mercur, se află în faza de umbră pentru încă o săptămână, se pot manifesta tot felul de incidente intrigante care implică comunicarea.


De la un fostul care revine în viața ta după o despărțire, până la revizuirea contactelor vechi de pe telefonul mobil, astăzi este vorba de o plimbare pe aleea amintirilor.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu poți obține întotdeauna ceea ce îți dorești, iar Saturn pare să se străduiască să te ajute să dobândești înțelepciune și să înțelegi o situație. De la întârzieri financiare, până la probleme cu ceilalți, așteaptă-te la vremuri grele care să-ți testeze limitele.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 S-ar putea să nu te deranjeze să discuți subiecte religioase cu anumite persoane, dar astăzi fii puțin mai prudent decât de obicei. Astăzi s-ar putea să constați că ceea ce spui se întoarce împotriva ta mai târziu. Așadar, este mai bine să eviți să trimiți mesaje contradictorii, mai ales dacă poți aștepta până când ești pregătit să iei o decizie completă în legătură cu ceva important.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, ești motivat și gata de acțiune acum că Marte și Jupiter sunt în armonie unul cu celălalt. Scânteile pot zbura pentru tine acolo unde ai nevoie de mai multă imaginație,pentru a clădi noi idei de viitor.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ajutorul este pe drum, Capricorn. Pentru că ți-ai asumat un risc pe care s-ar putea să-l regreți, nu este ușor să recunoști când greșești. Dar, prietenii îți vin în ajutor astăzi. Ei te ajută să fii tot ceea ce ești și chiar mai mult.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sentimentele tale legate de muncă și de modul în care te percep ceilalți ar putea să apară astăzi într-o conversație cu un șef sau cu o figură de autoritate la locul de muncă. Dacă lucrezi prin intermediul unor cursuri de formare sau coaching pentru a te îmbunătăți, astăzi este un moment excelent pentru a accepta o invitație la o întâlnire și a face acest lucru.


Horoscop - 1 septembrie 2022. Pești (19 februarie - 20 martie)

Pești, ceea ce este inutil și de prisos în viața ta poate fi eliminat, iar acest lucru îți poate aduce atât teamă, cât și uimire că ești liber. S-ar putea să simți că nu mai trebuie să te mulțumești cu o situație problematică pentru că în sfârșit îți poți permite să faci lucrurile pe cont propriu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel