Horoscop, joi, 1 iulie 2021

Data publicării:
Horoscop. Foto Pixabay
Descriere foto: Horoscop. Foto Pixabay

Horoscop. Joi, 1 iulie, avem o opoziție între Marte din Leu și Saturn din Vărsător.

Berbec

Te vei lovi de tot felul de blocaje și vei obosi mai repede ca de obicei. Nu este o zi bună pentru dezbateri sau discuții orgolioase.

Taur

Este posibil să acumulezi destule frustrări din cauza unor situații de la serviciu care nu te pun într-o lumină prea bună.

Gemeni

S-ar putea să ai limba mai ascuțită astăzi și să exagerezi cu nevoia ta de a-i obliga pe alții să își schimbe comportamentul.

Rac

Te vei simți forțat să faci anumite cheltuieli sau vei descoperi niște datorii mai vechi ale persoanelor dragi de care nu ar trebui să te ocupi. 

Leu

Nervii tăi se vor întâlni cu aceia ai partenerului și de aici pot apărea diverse faze destul de frustrante. Evitarea este cea mai potrivită.

Fecioară

Dacă nu vei renunța tu la unele proiecte de la serviciu, sigur vei obligat de alții să o faci. Colegii nu îți vor fi aliați astăzi.

Balanță

Prietenii îți vor reproșa comportamentul intruziv. Aspectele de astăzi îți recomandă să îți rezolvi prima dată problemele tale.

 

 

Citește continuarea pe DC News. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel