Horoscop, joi, 1 decembrie 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Data actualizării: | Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Horoscop zilnic - 1 decembrie 2022. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Renunță la trecut, Berbec. Luna își petrece ziua în Pești, casa ta solară a dușmanilor ascunși, iar aceasta poate include amintiri care te țin pe loc sau moduri de gândire care nu mai funcționează pentru tine. Este bine să reflectezi la ceea ce a fost călătoria ta, dar viitorul te așteaptă. De ce să rămâi aici când poți continua să crești în ceea ce ești menit să fii?

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Totul ține de rețeaua de relații, iar uneori este vorba despre cine cunoști mai mult decât despre ceea ce știi. Cu Jupiter în Pești aducând intensitate în sectorul tău de prietenii, este un moment excelent pentru a-ți extinde orizonturile. Faceți rețea cu noi organizații de afaceri și vedeți unde puteți fi de ajutor companiilor care au nevoie de serviciile dvs.


Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ești prea dur cu tine însuți? Cu Marte retrograd în semnul tău zodiacal, este posibil să simți că ar trebui să faci mai mult sau să fii mai mult decât ești acum. Este grozav să îți stabilești obiective înalte pentru viața ta, dar amintește-ți că Roma nu a fost construită într-o zi. Trebuie să creezi un plan și o modalitate de a realiza viziunea pe care o ai pentru. viața ta.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Schimbarea începe cu conștientizarea. Mercur în Săgetător atrage atenția asupra rutinelor tale, iar unele dintre ele funcționează foarte bine așa cum sunt. Dar, o parte din tine ar putea fi gata să delege unele sarcini pe care nu trebuie să le faci altcuiva. Este timpul să angajezi o persoană care să se ocupe de curățenie sau de contabilitate pentru afacerea ta sau pentru casa ta? Luați-o în considerare dacă puteți găsi o modalitate de a o strecura în bugetul dvs.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Totul în viața ta are un scop. Soarele în Săgetător te ajută să vezi lucrurile într-o lumină nouă, iar acest lucru îți dă un sens a ceea ce ai nevoie și ceea ce îți dorești în acest moment de timp. Ești gata să pornești într-o nouă călătorie și să mergi într-o direcție diferită cu cariera ta. Deși poate fi intimidant și înfricoșător, ești gata să faci față provocării.


Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Este timpul să te gândești la imaginea de ansamblu, iar asta include și persoanele cu care îți petreci cel mai mult timp. Luna în Pești continuă să se concentreze pe relațiile tale, iar acesta poate fi un moment bun pentru a-ți evalua cercul interior. Prieteniile tale sunt satisfăcătoare și utile? Dacă nu, cum le puteți ajuta să se îmbunătățească? Dacă nu puteți, cum puteți cunoaște oameni noi?

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Spune ce gândești, Balanță. Venus în Săgetător pune accent pe comunicare astăzi. Este o zi bună pentru a elabora propuneri, a scrie e-mailuri mai lungi și a edita notițe pentru orice prezentare pe care trebuie să o faci luna aceasta.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Marte retrograd te ajută să revizuiești documentele importante, în special cele legate de resurse comune, bunuri și chestiuni legate de moștenire. Ziua este perfectă pentru a te consulta cu consilierii, antrenorii de viață și profesioniștii care te ajută să iei decizii cheie în ceea ce privește gestionarea averii.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Țintește spre confort și încearcă să nu te îndepărtezi prea mult de ceea ce este cunoscut. Luna își petrece ziua în Pești, casa ta solară a căminului și a familiei. Cel mai bine petreci ziua de astăzi făcând lucruri care ți se par familiare și care îți oferă predictibilitate în rutina ta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

O oportunitate de a face bani se profilează la orizont pentru tine, Capricorn, și s-ar putea să te trezești preluând conducerea la locul de muncă, demonstrându-ți disponibilitatea pentru o promovare. Mergi mai departe și fă tot posibilul să rămâi la înălțime.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

O situație din trecut este pe cale să dea un colț și să aducă o schimbare nouă, pozitivă. O situație de care te-ai temut că ar putea fi un obstacol care să rupă înțelegerea sau să pună capăt unui proiect promițător, poate deveni un atu pentru finalul tău.


Pești (19 februarie - 20 martie)

Fii creativ, Pești. Neptun care își unește forțele cu Luna poate fi combustibilul care îți alimentează imaginația astăzi. Consultați cele mai recente opere de artă online. Planificați să vizitați un muzeu în acest weekend. Dacă vă place să lucrați la meșteșuguri, vizitați un magazin de profil pentru a găsi idei și materialele necesare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel