Horoscop IULIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Iată veștile pentru acești nativi în luna iulie!

Luna iulie cu o multitudine de posibilități. Mai ales pe plan amoros/partenerial. Pentru că retrogradarea lui Venus în Leu ne va obliga să ne iubim cu adevărat. Și de cele mai multe ori, nu în cel mai drăguț mod. Ne vom da seama de unele greșeli din trecut și vom aborda diferit toate relațiile în care ne află. Și cât mai stă și Marte în Leu, până pe 10 iulie, este clar că nu trebuie să uităm de respect. Față de noi în primul rând. După care, ne vom da seama și cine ni-l oferă. Schimbarea axei Nodurilor Lunare va schimba ceva din raportarea față de identitatea proprie.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Iulie este o lună în care vei simți destule neputințe și frustrări, mai ales că apar și discuții cu șefii. Ai face bine să stai departe de orice abuz în perioada următoare. De asemenea, urmează o etapă optimă pentru călătorii, dar și pentru examene reluate. 

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel