Horoscop IULIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Află veștile pentru acești nativi în a șaptea lună din an!

Iată că vine iulie, o lună așteptată de către comunitatea astrologică. De ce? Pentru că retrogradarea lui Venus în Leu este evenimentul verii. Unul care ne va influența pe fiecare dintre noi. Mai ales pe plan relațional și financiar. Bineînțeles, mulți vor simți nevoia să se valoreze mai mult, să accepte doar oamenii care oferă respect și validare. 
În plus, axa Nodurilor Lunare se va schimba. Vom trece de la Nodul Sud în Scorpion-Nordul Nord în Taur la Nodul Sud în Balanță și Nodul Nord în Berbec pe 12 iulie.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

O să fii protagonistul lunii următoare. Datorită tranzitelor astrologice, o să fii plin de energie, de pasiune, iar instinctele îți funcționează grozav. La final de lună, Venus va retrograda în semnul tău, așa că trebuie să fii atent la sectorul amoros. Folosește luna iulie ca să ieși cât mai mult și ca să te bucuri de viață. Nu lăsa timpul să treacă oricum, dar ai grijă și la odihnă și la orarul tău de somn. Ai o perioadă benefică, așa că ține doar de tine să îți faci viața mai ușoară

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel