Horoscop IULIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne oferă previziunile pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Descoperă veștile pentru acești nativi în luna IULIE 2023.

Cele două evenimente care vor defini luna iulie: retrogradarea lui Venus în Leu și mutarea Nodurilor Lunare pe axa Balanță/Berbec. Am putea spune că ambele vorbesc despre relații, parteneriate, justiție, echitate și nevoia de frumos în viața noastră. Bineînțeles, orice exces va fi pedepsit. Să nu uităm că Venus, care este și guvernatoarea următorului Nod Sud, reprezintă și banii. Deci urmează o vară provocatoare, atât la nivel mondial, cât și cel personal. Cu intrarea lui Marte în Fecioară, va mai dispărea tensiunea datorată tranzitelor pe semne fixe.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

În iulie, ai destul de mult de muncă atât la job, cât și în gospodărie. Ai face bine să ai mai multă grijă de stilul tău de viață, dar și de rutină. Luna viitoare, trebuie să pui pe primul loc gestionarea stresului. De asemenea, pot să apară anumite probleme de sănătate, neplăceri, certuri sau nervi. Ar trebui să fii mai organizat și mai atent, ca să ai parte de roade. Cu Venus retrogradă în Casa iubirii, relațiile vor fi testate. Mare atenție și dacă ești singur, pentru că nu trebuie să te grăbești. Mergi mai bine pe principiul "Fie ce-o fi!”

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel