Horoscop iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. „Să privim realitatea în față!”

Data publicării:
Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White
Descriere foto: Horoscop. Foto Unsplash/ autor Micky White

Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru toate zodiile în luna iulie 2022. Se pare că odată cu această lună ni se cere să fim mai practici și să evaluăm cu exactitate poziția în care ne aflăm și neapărat să fim mai atenți în ceea ce privește siguranța noastră financiară!

A trecut jumătate de an. La nivel internațional au fost multe evenimente care au schimbat structura lui 2022. Iulie este luna în care să te întrebi ce transformări ai avut la nivel personal. În primul rând, cele interioare, după care cele exterioare. Unele situații au depins de tine, altele nu (mai ales cele din preajma conjuncției Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie).
Intrarea lui Marte în Taur de pe 5 iulie ne cere să fim mai practici. Să lăsăm visarea, așteptările și să privim realitatea în față. Să ne uităm în buzunare și să nu ne bazăm pe banii pe care îi vom face. Ci pe cei de aici și acum. Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie va schimba și piața muncii.


Luna Nouă din Leu de pe 28 iulie ne mai aduce un suflu de prospețime și o doză de încredere în forțele proprii.

Horoscop iulie 2022 Berbec

Marte intră în Taur, deci tu ar trebui să ai mare grijă la zona financiară, indiferent dacă ești în vacanță sau la serviciu. Marte te ajută să obții și venituri, dar te face să le cheltuiești și foarte repede. Mai ales, că lui Marte în Taur îi place să mănânce bine, să se distreze. Nu te pierde, nu fi mai generos decât e cazul. Vei simți nevoia de a face cadouri celor din jurul tău, de a fi darnic cu copiii, dacă ai copii.

Marte se va întâlni cu Nodul Nord și cu Uranus. E posibil să ai surprize mari pe planul financiar, nu mai ai resursele pe care le făceai înainte.

Horoscop iulie 2022 Taur

Marte intră în semnul vostru, Venus intră în Rac și vă priește, dar asta abia după 17 iulie. Faptul că Marte se apropie de Uranus, de Nodul Nord și face și aspecte cu Nodul Sud, nu este chiar plăcut. S-ar putea să fie nevoie să descoperiți că ceva este vechi, că ceva a „mucegăit” pe undeva, și la propriu și la figurat.

Marte vă împinge să faceți un pas înainte, iar pentru că voi nu sunteți foarte activi, de data asta s-ar putea să ajungeți într-un punct-limită, care să vă oblige să schimbați ceva.

Horoscop iulie 2022 Gemeni

Mercur iese din semnul vostru, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi atât de centrați pe propria persoană. E posibil să nu mai fiți axat doar pe ceea ce simțiți, pe idei, pe gânduri, ci pe ce produceți, pe resurse, pe ceea ce este palpabil. Marte va intra în Taur, acest lucru nu vă priește.

Vă simțiți foarte îngrijorați de sănătatea voastră, dar vă încăpățânați să afirmați că știți voi mai bine. Cu Marte în casa a 12-a trebuie să mai ascultați și alte persoane.

Citește toate zodiile pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience