HOROSCOP. Intrarea lui Mercur în Vărsător - 11 februarie 2023: "Este momentul să-ți dai un restart"

Data actualizării: | Data publicării:

Între 11 februarie și 3 martie, Mercur va tranzita semnul Vărsătorului. Ce spun unii dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali despre acest tranzit? Iată la ce să ne așteptăm!

Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat, adică acela al Capricornului!

Azi, pe 11 februarie, planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte foarte bine. Iar acest tranzit nu va fi întâmplător, pentru că va funcționa precum un mesager al ieșirii lui Saturn din același semn. 

O să fim înfometați de cunoștințe și deschiși spre idei originale și noi. Astrologul Daniela Simulescu crede că vom începe să gândim altfel, mai progresiv și mai obiectiv. Totodată, modelele noastre de comunicare și de gândire vor fi mai spontane, fragmentate și liberale.

Totodată, vine un moment în care gândirea noastră inventivă va fi la cote maxime. O să fim mai curioși, o să analizăm oamenii și o să ne placă să prezicem ce se va întâmpla. Și da, o să fim și buni la asta.

O să ne dăm seama și de importanța tehnologiei în viața noastră. Și realizăm că fără ea nu mai putem funcționa așa cum trebuie.

Astrologul este de părere că tranzitul lui Mercur în Vărsător o să ne aducă și un pic de luciditate. O să avem capacitatea de a ne gândi la viitor într-un mod idealist, mai ales în zona noastră de imaginație. De ce? Pentru că energia Vărsătorului vorbește tot timpul despre următorul pas.

Mai mult, o să fim mai toleranți, mai prietenoși, mai sociabili, dar și foarte logici. Mercur în Vărsător are darul de a căuta logica, dar și de a o respecta. Lui Mercur în Vărsător îi place și noutatea. Să se gândească mereu la inovație. Te poți gândi și tu la unele, indiferent dacă ai nevoie de inovații în viața personală sau în segmentul profesional.

Patrick Arundell spune că acest tranzit al lui Mercur în Vărsător este foarte important și interesant. La ce ne putem aștepta în următoarele săptămâni? La momente ideale pentru extinderea orizonturilor, orice ar însemna acest lucru. Vin zile foarte benefice pentru a învăța lucruri noi, dar și pentru a merge în călătorii care să ne dezvolte spiritual.

Totodată, dacă îți dorești să faci lucruri spontane, de azi este momentul oportun! Pentru că vorbim despre Mercur, planeta comunicării, poți să folosești acest tranzit ca să discuți mai mult. Să spui ce simți când ceva nu îți convine sau să folosești discursul fără rețineri, pentru a te dezvolta armonios. Este, de fapt, momentul pentru un restart.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel