HOROSCOP. Intrarea lui LILITH în RAC între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

HOROSCOP. Intrarea lui LILITH în RAC între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent. Foto Unsplash
Descriere foto: HOROSCOP. Intrarea lui LILITH în RAC între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent. Foto Unsplash

„Când te gândești la Lilith, gândește-te la obsesie, când te gândești la Priap, gândește-te la fugă, la traumă. În funcție de unde trece Lilith prin astrograma noastră, acolo ne chinuim, vrem să demonstrăm ceva. Nu este foarte confortabil” ne spune astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

HOROSCOP. Intrarea lui LILITH în RAC între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023

Energia lui Lilith este în fiecare dintre noi și doar de noi depinde dacă vrem să o acceptăm sau nu.

Între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023 Lilith va sta în semnul Racului, va face o conjuncție cu Venus pe 27 iunie, ce înseamnă asta? Venus și Lilith împreună sunt o explozie de forță feminină, căci de fapt, asta este Lilith energia feminină într-o formă puternică. 

Pe 3 decembrie 2022 avem un aspect de temut, opoziția lui Lilith cu Pluto. 

 
Lilith se poate interpreta în raport cu Priap, dacă Lilith este independența, Priap este teama și trauma. Arată exact unde tragem cu dinții de ceva ca să nu pierdem, dar din păcate vom pierde, arată teama noastră. Arată o traumă care ne doare, dar de care nu ne putem detașa.

Recomandări pentru fiecare zodie și Ascendent:

HOROSCOP. Intrarea lui LILITH în RAC între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023. Berbec / Ascendent în Berbec

Cu Lilith în casa a 4-a, iar Priap în casa a 10-a vor fi atât de multe evenimente în cadrul familiei, încât să te facă să îți dai seama că unele lucruri nu depind de tine, că nu este sfârșitul lumii. Vorbim de casă, de familie, de atașamente. Tu tragi de astea, însă lucrurile se întâmplă tocmai ca să îți arate cine ești tu. Apar evenimente destul de importante pe plan profesional, însă nu ai încredere. Va trebui să știi să jonglezi cu ambele cadre – cel profesional și cel familial. Trebuie să nu te mai întorci obsesiv către familie, ci să fii tu însuți, dezlegat cumva de ancora ce te trage spre ei.

HOROSCOP. Intrarea lui LILITH în RAC între 14 aprilie 2022 și 8 ianuarie 2023. Taur / Ascendent în Taur

Lilith va fi în casa a 3-a și va zgudui puțin relația cu frații și surorile. Veți trece prin situații în care veți fi rebeli, veți comunica într-un anumit fel pentru a ieși în evidență. Însă Priap este în casa a 9-a, iar acolo vă e teamă să nu cumva să cădeți în plasă, să vă păcăliți. De unde vine teama aia? Aveți o rană a nedreptății pe care trebuie să v-o reparați. Aveți grijă multă la tot ce înseamnă documentația pe care o realizați. Dacă veți încerca să furați, nu e deloc de bine.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 14 apr 2022, 16:44 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience