Horoscop. Intenții și schimbări până în 2035. Conuncția Jupiter-Neptun din 12 aprilie: efecte pentru fiecare zodie și ascendent

Data publicării:
Foto Unsplash/ autor naeim jafari
Descriere foto: Foto Unsplash/ autor naeim jafari

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro vorbește despre conuncția istorică Jupiter-Neptun încă de anul trecut. Această mare conjuncție se întâmplă o dată la 13 ani și schimbă direcția în care mergem punând accentul pe ceea ce ne face să vibrăm pe spiritualitate, fiind de data aceasta în semnul Peștilor.

În iulie 2009 când s-a petrecut ultima dată conjuncția Jupiter-Neptun în semnul Vărsătorului la nivel mondial au început să apară rețelele de socializare și să ne controleze viața, am văzut atunci o schimbare a modului de comunicare. Acum conjuncția se petrece în semnul Peștilor și scoate în evidență tot ce ține de psihologie, de sănătate mintală și de spiritualitate. Însă acest eveniment poate să producă și haos, dezinformare și manipulare dacă nu ești precaut, pregătit și calculat.

Jupiter-Neptun în Pești te poate face să crezi în cine nu trebuie, îți poate aduce o relație toxică.

O altă caracteristică a acestei conjuncții este latura sa de vindecare, se pot găsi în această perioadă leacuri și tratamente uimitoare. În același timp, se îmbogățește zona artistică. Jupiter-Neptun în Pești, însă, nu vine să ne așeze în palmă darurile sale. Pe de o parte, noi trebuie să lucrăm cu noi înșine pentru a putea accesa ce este mai bun pentru noi, pe de altă parte vom avea revelații pe care le vom desluși abia peste câțiva ani.

Iată ce impact va avea conjuncția Jupiter-Neptun pentru fiecare zodie și ascendent și în jurul căror intenții ar trebui să se oprească nativii respectivi:

 
Berbec / Ascendent în Berbec

Următoarea conjuncție Jupiter-Neptun se va petrece în 2035 chiar în semnul Berbecului. Până atunci întreabă-te ce îți dorești să fii? Cum îți dorești să simți, să te simți? Unde te vezi mai exact în 2035? Cine ești și cine vrei să fii? Descoperă-te! Ai șansa, totodată, să îți dezvolți latura spirituală.

Taur / Ascendent în Taur

Dorințele pot deveni realitate, însă nu chiar așa cum ai crezut tu. Când ai demarat anumite proiecte nu ți-ai imaginat că lucrurile se vor desfășura așa și nici nu te-ai așteptat la rezultatele acestea. În următorii ani învață să lucrezi cu intențiile, să meditezi asupra lor, nu doar să le pui pe o foaie pe care să o așezi într-un sertar și gata. Reaccesează-ți intențiile.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

La voi intențiile ar trebui să se rotească în zona profesională. Poate ar trebui să nu lucrați doar pentru bani, ci să și găsiți un sens al muncii voastre, un rost al ei în lume. Până în 2035 probabil că veți face schimbări în carieră sau veți adăuga un plus de sensibilitate și umanitate muncii pe care o desfășurați până acum punând-o în folosul societății. Schimbați ceva în lume!

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel