Horoscop. Influența primei Luni Pline din 2023 pentru fiecare zodie

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Pe 7 ianuarie vom avea Prima Lună Plină din 2023! Adevăratul revelion al astrelor!

Cei care au urmărit cel puțin o emisiune de-ale mele, știu că sunt fana Lunii Pline. Este singura fază a lunii care are efecte concrete în viața noastră. O Lună Plină vorbește despre apogeu, despre renunțare, despre decizie. 

Acum avem Soarele/Mercur retrograd/Pluto în Capricorn și Luna în Rac.

Arhetipul Racului vorbeşte de familiar, emoții, confort, de siguranţă, de familie, de trecut, de rădăcini.

Cel al Capricornului ne aduce în față nevoia de acum, de viitor, de ce construim. De conștientizarea faptului că "până aici se poate/Mai mult de atât nu mai pot”.

Persoanele cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) vor sesiza în jurul lor instabilitate crescută. Și vor fi mânate de furie, de cele mai multe ori una încapsulată de ceva timp. 

Cu ocazia Lunii Pline de pe 7 ianuarie, avem în față un moment decizional, în care ne putem da seama cu ce mergem înainte sau la ce renunțăm. Luna Plină în Rac vorbește și despre atașamente vechi, dar și despre nevoia noastră de confort și de siguranță.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele este în casa a 10-a, lângă Mercur retrograd și Pluto. Vor fi evenimente legate de carieră, statutul sau autoritatea pe care tu o ai în viaţa ta. Se vor întâmpla lucruri pe plan profesional. Este adevărat că mai întâi se vor întâmpla lucruri acasă cu Luna Plină în Rac, în casa a 4-a, astfel încât îţi dai seama de cine eşti tu, de câtă putere ai, de cum îţi poţi ajuta părinţii, copiii, familia. Este un moment bun în care să laşi trecutul şi să vezi cine eşti acum şi să vezi cum te construieşti.

Și cum Marte, guvernatorul tău, este în continuare în mers retrograd, vei avea senzația că nu ai deloc control asupra vieții. 

Taur/ Ascendent în Taur

Avem Soarele lângă Mercur retrograd în casa a 9-a şi Luna Plină în casa a 3-a. Da, tu ţi-ai parcurs viaţa aşa cum ai învăţat, dar oamenii nu au învăţat acelaşi lucru şi nu e cazul să îi mai respingi. De altfel, te vei lovi de numeroase diferențe de opinie. Dar este cazul să îți da seama că nu este nimic doar bun sau rău. Acest eveniment se poate transforma într-un un moment din acela în care să vrei să înveţi ceva nou, să renunţi la ce ai învăţat până acum şi să te gândeşti la altceva.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel