HOROSCOP. Influența Lunii Pline în Balanță pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Azi, pe 6 aprilie, avem o Lună Plină în semnul Balanței. Iată predicțiile pentru fiecare zodie/ascendent.

Astăzi, avem o Lună Plină în Balanță! Putem spune că nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o.

De fiecare dată, această fază a lunii, vorbește despre un apogeu. Ajungem la un moment în care zicem că nu se mai poate. Și da, diplomația este benefică, dar nu întotdeauna.

Luna Plină în Balanță: avem o Soare și o Lună în opoziție, deci o relație între cei doi. Semnul Balanței vorbește despre relații. Orice fază importantă a lunației se întinde pe o perioadă de șase luni. Și cum urmează și un Venus retrograd, putem spune că relațiile vor fi destul de testate.

Desigur, nu vorbim doar despre relațiile afective. Unii dintre noi poate avem și niște parteneriate sau legături de prietenie. Se recomandă ca, în următoarea jumătate de an, să ne uităm la relațiile noastre. Să vedem unde este dezechilibrată balanța. 

Fiindcă avem și o conjuncție Soare-Chiron, mulți nativi stau în relații care dor, care sunt toxice sau sunt pur și simplu nepotrivite. 

Horoscop Lună Plină în Balanță pentru fiecare Zodie/Ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Conjuncția Soare-Chiron este în semnul tău, deci este clar că, pe undeva, îți faci rău. Poate fi din orice punct de vedere. Trebuie să descoperi singur despre ce este vorba. Și cu Luna Plină în Casa a 7-a, mulți dintre acești nativi chiar pot lua decizii pe plan relațional în următoarele șase luni.

Totodată, în ceea ce privește relațiile, mulți dintre nativii Berbec se pot schimba. Vor fi nevoiți să realizeze că au niște obiceiuri care le dăunează, că se auto sabotează și că, de cele mai multe ori, din durere, nu acceptă niște lucruri care pot îmbunătăți relația sau care îi pot ajuta să iasă din acea relație nefavorabilă.

Taur/Ascendent în Taur

La Taur, Luna Plină se petrece pe axa 6-12. Așa că vorbim, în primul rând, de relațiile toxice de la locul de muncă. Sau de legăturile nepotrivite cu unii dintre colegi. Pentru că ai tendința de a-ți transforma unii colegi în prieteni. Și apoi, când este treabă de făcut, să descoperi faptul că nu îți sar în ajutor.

Nu uita că în lista lor de sarcini, nu au inclus să te ajute și pe tine. În următoarea jumătate de an, trebuie să înveți să gestionezi altfel această relație cu unii din colegi. Nu uita că la tine se află cheia. Poți învăța să fii mai echidistant. Ai grijă și cu sănătatea. Caută cu multă atenție specialiștii potriviți. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel