Horoscop. Influența Lunii Pline din Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Prima zi din luna august ne aduce o Lună Plină în Vărsător. Descoperă previziunile și recomandările pentru fiecare zodie/ascendent.

Trebuie să știi că acest aspect va avea un rol important în viețile celor cu marcaj puternic de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

De fapt, atunci când discutăm despre opoziția Soare-Lună, discutăm sigur și de unele evenimente concrete, și pentru că această Lună Plină are loc în Vărsător, zic să ne așteptăm la unele mai bizare.

Dar chiar și dacă nu ai în harta natală ce spuneam mai sus, tot este posibil să ai în jurul tău o persoană cu marcajul respectiv.

Motivul principal este eliberarea. Descătușarea. Renunțarea la vechi și îmbrățișarea necunoscutului. De asemenea, Luna Plină din Vărsător își va dori să ne găsim unicitatea, să rămânem autentici și să nu ne pese de fotografiile altora de pe rețelele sociale. 

Cum Luna și Soarele vor fi în careu cu Jupiter, anumite rupturi/eliberări se vor întâmpla într-un mod diferit de ce ți-ai fi dorit tu cu ardoare. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină va fi în Casa a 11-a. Cumva, te ajută să te eliberezi de niște prieteni sau de niște planuri pe care ți le făcusei. Însă, în acest moment în Casa a 5-a, o ai pe Venus retrogradă. Tu versus ceilalți. Se poate discuta și despre idealurile tale legate de iubire. Dar această Lună Plină te poate trezi puțin în legătură cu ele.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 31 iul 2023, 08:03 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience