Horoscop. Influența Lunii Pline din Leu pentru fiecare zodie

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Previziuni. Pe 5 februarie va avea loc Luna Plină din semnul Leului. 

Soarele și Luna vor fi în careu cu Uranus, aspect ce poate crea evenimente neașteptate și bizare, mai ales pentru cei care au în astrogramele natale marcaj de Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător.

Și cum îl avem și pe Saturn implicat, este posibil să avem genul acela de situații în care o parte din noi să zică hai și cealaltă parte să zică stai.

Arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Mulți se vor trezi în situații în care nu se vor mai regăsi. Mai ales din punct de vedere relațional.

Horoscop Luna Plină în Leu pentru fiecare Zodie/Ascendent

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină din Leu de pe 5 februarie vă vorbește despre iubire. Și vă recomand să vă gândiți prima dată la iubirea de sine. Cum Jupiter se află în semnul vostru, este cazul să vă activați narcisismul. De ce nu? Până la urmă, viaţa e scurtă şi nu are rost să stăm într-o postură confortabilă, dar păgubașă. Sunt ferm convinsă că vă puteţi descurca şi altfel. Relațiile cu prietenii se vor schimba de asemenea.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină din Leu va fi în careu cu Uranus din semnul vostru. Veți fi obligați să împăcați și capra și varza. Adică vor apărea situații neprevăzute în familie și la serviciu și va trebui să găsiți soluții pentru ambele. Să nu credeţi tot ce auziţi de alte persoane, mai ales dacă vorbim de planul profesional. Puteţi să primiţi un proiect care să vă arate că nu mai este momentul să amânați căutarea unui alt loc de muncă.

Citește întreaga știre pe Astrosens. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel