Horoscop. Începe numărătoarea inversă! Încă o lună cu Jupiter în Berbec. Ce să nu ratăm!

Data publicării:
Sursa foto: freepik.com
Descriere foto: Sursa foto: freepik.com

Previziuni tranzitul lui Jupiter în Berbec. 

Pe 20 aprilie vom avea a doua Lună Nouă în Berbec din 2023(de obicei, avem parte doar de o Lună Nouă în fiecare zodie într-un an). Deci o ocazie specială! Și să nu uităm că se va petrece alături de o Eclipsă de Soare! Aaa, și bineînțeles să reamintim că în apropierea celor doi luminarii, Soarele și Luna, îl avem și pe Jupiter, Marele Benefic. 

Toată această configurație astrală ne duce cu gândul la faptul că Jupiter ne mai dă încă o șansa, una considerabila după cum vedeți, până pe 16 mai când se va muta în semnul Taurului. 

Dar deocamdată, fiind în Berbec, și susținut de o Eclipsă, ne transmite, în modul lui mai jucăuș că este cazul să trecem la treabă! Să nu ne plângem! Și că avem voie să supracompensăm. Adică, tot ce nu am făcut de când este el în Berbec, să facem până pe 16 mai! Pentru că îi place graba! Poate un cronometru ne împinge către acțiune!

Berbec/Ascendent în Berbec

Jupiter se mai întoarce în semnul tău abia în 2034! Deci până pe 16 mai încă mai poți face ceva. Și stii cum ești: îți place să faci totul pe fugă, atunci când simți că nu mai este timp! Și poate chiar ai nevoie de un ultimatum în acest sens. Să știi că mai ai la dispoziție doar o lună în care să te ocupi de proiectul la care ai visat, de schimbarea în relație mult dorită sau să decizi să urmezi o nouă etapă educațională. Oamenii sunt generoși cu tine, primești tot felul de oportunități. Încrederea în tine te ajută!

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel