Horoscop. Încă CINCI zile cu Marte în Leu. De ce trebuie să țină cont următoarele șase zodii?

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa Freepick
Descriere foto: Sursa Freepick

Marte mai rămâne în semnul Leului încă cinci zile, până la 10 iulie. Iată ce trebuie să știe următoarele șase semne din zodiac!

Până pe 10 iulie, Marte se află în Leu. Iar acest tranzit a fost unul memorabil în acest an. Pe plan personal, cu toții am apelat, din ce în ce mai mult, la narcisism.

Când discutăm despre Leu, vorbim despre ideea de a primi lumină, respect și validare. Dar și despre dramatism, orgoliu, creativitate, generozitate, puterea de a da viață. 

Să nu uităm că Marte este cel care reușește să provoace spiritele, să irite, să reacționeze. Dar Marte în Leu a fost favorabil în special pentru negociere, pasiune și competiție. Nimic nu va fi simplu.

De pe 10 iulie până pe 27 august, Marte va părăsi semnul Leului și va poposi în cel al Fecioarei. Astfel, planeta acțiunii o să tranziteze un semn dornic de muncă, vindecare, optimizare și curățenie. Să nu uităm la atenția la detalii! Fecioara este un semn de pământ care tinde de fiecare dată spre perfecțiune. O să acționăm cu acuratețe, în mod practic, vizând următoarea mișcare. De asemenea, vom fi interesați de siguranță pe plan financiar.

Citește previziunile pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel