Horoscop. Încă 4 zile cu Mercur în Capricorn! Cele ȘASE zodii care mai pot profita de acest tranzit astrologic

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Planeta comunicării, Mercur, a început tranzitul în Capricorn pe 7 decembrie. Va rămâne în acest semn până la 11 februarie, când va intra în Vărsător. Iată care sunt zodiile care pot să facă schimbări notabile!

Până la 11 februarie, Mercur tranzitează Capricornul, cel mai dur și matur semn al zodiacului! Ce înseamnă asta? Că în discuțiile noastre încă pot să-și facă loc pragmatismul, dar și maturizarea.

Acest tranzit a fost util, chiar dacă Mercur în Capricorn este văzut ca un profesor universitar dur, cu experiență. Poate fi autoritar, rigid, încăpățânat, cu o metodologie foarte clară. Nu are niciun fel de toleranță pentru încercarea unora de a duce în derizoriu anumite subiecte.

Putem fi sceptici. Nu ne lăsăm impresionați de vorbe, dacă nu sunt urmate și de fapte concrete. O să ne alegem în continuare cu mare atenție cuvintele, ca să transmitem informațiile într-un mod mai elevat.

Iată care sunt cele ȘASE zodii care pot profita de aceste zile cu Mercur în Capricorn!

Taur/Ascendent în Taur

Mercur tranzitează la acest semn zona de călătorii, de studii, de filosofie și de spiritualitate. Până pe 11 februarie, te mai poți ocupa de organizarea unei călătorii, mai ales dacă o amâni de multă vreme! Sunt recomandate și vizitele în scop profesional. Ai la dispoziție zile favorabile pentru rezolvarea unor chestiuni administrative, dar și momente potrivite pentru examene. Poți să-ți susții cu toată puterea valorile, dar și principiile în care crezi. Deci nu mai aștepta să treacă timpul!

Leu/Ascendent în Leu

Ei bine, la acești nativi, Mercur este în tranzit în Casa muncii și a stilului de viață. Ai oportunitatea de a îți organiza cât mai eficient toate proiectele de la locul de muncă. Nu îți mai dorești să pierzi vremea fără scop, așa că poți să îți eficientizezi și rutina de zi cu zi. Este adevărat că lista cu ce ai de făcut nu este mică. O să fii mai încăpățânat, iar colegii îți pot reproșa asta. Discuțiile cu ei vor scoate la suprafață rigiditatea ta. Dar astfel îți vei da seama că este nevoie de noutate. Învață, în aceste zile, să îți gestionezi cât mai bine stresul.

Citește întreaga știre pe Astrosens. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel