HOROSCOP: În ce semn se afla Jupiter - Marele Benefic- atunci când te-ai născut? Află reţeta SUCCESULUI tău

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Visual Stories || Micheile
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Visual Stories || Micheile

Jupiter, "Marele Benefic"! Poate ai tot auzit această expresie dacă urmăreşti de mult timp tot ce ţine de astrologie şi acum a sosit momentul să explicăm exact ce face Jupiter pentru fiecare dintre noi.

Poate îţi cunoşti zodia, ascendentul şi poate chiar unde se afla Luna în momentul naşterii tale. Şi dacă ai fost un urmăritor fidel al site-ului Astrosens.ro, probabil ştii deja unde erau Saturn, Uranus, Neptun şi Pluto când te-ai născut şi ce rol au în viaţa ta. Acum vrem să te ajutăm să îţi dai seama ce semnifică Jupiter şi poziţia sa în harta natală.

Dacă nu ştii sigur care este semnul în care se afla Jupiter în momentul naşterii tale, Daniela Simulescu - astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro - te ajută cu Efemeride Jupiter 1920 - 2044. Aici vei găsi tranzitele lui Jupiter. Mai mult, vei afla şi când va avea loc "Întoarcerea lui Jupiter pentru tine", respectiv când se va întoarce planeta expansiunii în locul în care era când te-ai născut.

Întoarcerea lui Jupiter este un moment extraordinar ce se întâmplă o dată la 12 ani şi vine cu oportunităţi, cu energie şi o doză imensă de optimism pentru a te ajuta să dai viaţă viselor tale sau să o iei de la capăt într-un domeniu al vieţii tale.

Dar, aşa cum vei afla şi în cele ce urmează, Jupiter ne poate influenţa pozitiv şi atunci când se află în semne din acelaşi element cu cel în care se afla când ne-am născut. De exemplui, dacă ai Jupiter în Berbec în harta natală, vei avea parte de un plus de energie şi atunci când planeta tranzitează celelalte semne de Foc (Leu, Săgetător). Şi tot aşa.

Dar iată mai multe detalii despre Jupiter în fiecare element şi semn zodiacal în parte:

Cum se manifestă Jupiter în fiecare zodie


Jupiter în Berbec

Nativii care au Jupiter în Berbec atrag norocul atunci când preiau conducerea, când inițiază lucruri, când îi inspiră pe ceilalţi și arată entuziasm și curaj.

Te-ai născut să fii propriul tău șef! Urăști să primești ordine de la alții, ești un lider natural și vei găsi succesul în vârful oricărei ierarhii profesionale pe care vei alege să urci. Poate fi orice domeniu, de la armată, la politică, la știință, la sport și la arte. Entuziasmul tău este molipsitor, iar instinctele tale sănătoase te ajută să iei decizii rapid și intuitiv. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel