Horoscop. În ce semn era Neptun în momentul nașterii? 'Planeta descântecului' oferă un cadou special pentru fiecare zodie

Horoscop, sursa pixabay/ autor Enrique Meseguer
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Enrique Meseguer

Ai puțină credință în Neptun! În astrologie, Neptun este planeta intuiției, a legăturii cu divinitatea, a descântecului, a nebuniei, a iluziei, a eleganţei, a artei sufletești și a vindecării profunde care începe atunci când ne întrebăm: „Există posibilitatea unei alte căi?”

La fel ca Pluto și Uranus, Neptun este una dintre planetele transgeneraționale, ceea ce înseamnă că se mișcă mai lent și afectează aspectele mai importante ale vieților noastre comparativ cu planetele personale, cum ar fi Mercur și Venus, care schimbă semnele mai frecvent și au un efect mai mare asupra realităților de zi cu zi.

Neptun petrece aproximativ 14 ani în fiecare semn (cu scăderi ocazionale mai scurte în semnele vecine când este retrograd) și are nevoie de 160 de ani pentru a se deplasa prin întregul zodiac. În 2012, Neptun s-a mutat în Pești și va rămâne acolo până în 2026. Este pentru prima dată când se află în Pești din 1862!

De altfel, anul viitor vom avea parte chiar de o conjuncție Jupiter-Neptun în semnul Peştilor, care se va petrece pe 12 aprilie 2022. Este un eveniment rar care se întâmplă o dată la 13 ani şi care schimbă radical lumea aşa cum am cunoscut-o până acum.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 03 sep 2021, 14:59 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience