Horoscop IANUARIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești - VIDEO

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Iată ce îi așteaptă pe nativii din zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești în ianuarie! Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete. Află ce surprize sau provocări vei întâmpina în prima lună a anului!

Prima veste bună a lunii ianuarie 2024 este aceea că Mercur își oprește retrogradarea! Intrarea lui Marte în Capricorn va aduce mai multă ambiție și pragmatism. Relația bună dintre Jupiter și Saturn, ambele directe, îi va ajuta pe cei care vor avea răbdare. Iar întoarcerea lui Pluto în Vărsător pe 21 ianuarie va schimba cu siguranță lumea.

Laitmotivul anului 2024 este monetizarea. Conjuncția Jupiter(expansiunea)-Uranus(inovația și instabilitatea) în semnul Taurului, al resurselor, de pe 21 aprilie va provoca schimbări semnificative din punct de vedere financiar, la nivel mondial, care se vor răsfrânge și asupra buzunarelor noastre. Cei care vor fi dispuși să se adapteze, vor avea multe de câștigat. Cei care vor opune rezistență, vor avea multe de îndurat. 

Află ce surprize aduce prima lună a anului!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În următoarea perioadă, Venus în semnul tău aduce tensiuni în relații și neliniști pentru cei în cuplu. Tranzitul încurajează preocuparea pentru aspectul exterior. Intrarea lui Marte în casa a 2-a aduce cheltuieli suplimentare, dar și oportunitatea de a descoperi și folosi alte resurse. Munca intensă poate duce la epuizare și la o percepție limitată a bucuriei, iar influența lui Saturn în casa a 4-a semnalează un proces de maturizare, care aduce cu sine și aspecte mai puțin plăcute ale vieții.

Citește întreaga știre pe Astrosens.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel