Horoscop financiar. Conjuncție rară Jupiter-Uranus în 2024. Astrolog Cătălina Mărăcineanu - previziuni pentru fiecare zodie

Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Marea conjuncție Jupiter-Uranus din semnul Taurului care se va petrece în aprilie 2024 este unul dintre acele evenimente care va schimba lumea, mai ales din punct de vedere financiar. Iată despre ce ne-a vorbit Cătălina Mărăcineanu. Ești curios să afli ce are de spus?

Ultimul an în care ne-am confruntat cu această conjuncție, 1941, avea să treacă planeta prin multiple probleme financiare.

A trecut mult timp de-atunci, însă, Jupiter și Uranus se vor întâlni din nou, anul viitor. Deci nu e nimic întâmplător, mai ales că se va manifesta în special la nivel mondial. De câte ori îl avem pe Uranus implicat, lumea o ia puțin razna, pentru că discutăm despre acea planetă a instabilității, a inovației, a schimbărilor.

Cătălina Mărăcineanu, absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale, a unui Master în Managementul Sistemelor Bancare, specializată în astrologie financiară și vocațională ne oferă mai multe detalii despre ce ne așteaptă în 2024.

Previziuni 2023. Astrolog Cătălina Mărăcineanu: “Simțim nevoia unor răspunsuri la probleme nerezolvate din trecut”

Unde se va manifesta această conjuncție dintre Jupiter și Uranus pentru fiecare zodie?

Berbec/Ascendent în Berbec

Pentru acești nativi, conjuncția va avea loc în Casa a doua, a banilor și a resurselor. Deci, pot să descopere noi modalități de a face bani. În funcție de aspectele din hărțile fiecăruia, pot să apară și pierderi, mai ales că este implicat și Uranus acolo. 

 

Taur/Ascendent în Taur

Pentru Tauri, conjuncția va avea loc în Casa întâi. Așadar, discutăm despre corpul fizic. Acești nativi pot să facă schimbări de look mai radicale. De asemenea, poți deveni mai preocupat de alt tip de hrană. Poți să mănânci diferit, să schimbi ceva în stilul alimentar.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 03 aug 2023, 07:27 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience