Horoscop FEBRUARIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în a doua lună a anului 2023!

După luna ianuarie care nu a fost foarte liniștită și înainte de martie care va veni cu unele evenimente astrologice menite să schimbe lumea în următorii ani, iată că avem parte de un februarie liniștit. Fără prea multe aspecte importante. Mercur scapă de tot de semnul contaminat de retrogradare, Marte se mișcă în Gemeni fără probleme, Jupiter își umflă mușchii în Berbec. Iar conjuncția Venus-Neptun în Pești de pe 15 februarie vrea să ne aducă mult romantism sau să ne facă să visăm la partenerul perfect. Am putea spune că februarie este precum un cantonament. Ne pregătim, însă nu participăm încă la nicio acțiune serioasă.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Fii mai responsabil în zona familiei din luna februarie, pentru că Saturn o să intre din martie în Casa a 4-a. Ai mai multă grijă de sănătatea celor dragi, dar și de liniștea ta interioară. Asigură-te și că relațiile cu familia merg bine și mai evită certurile din lucruri minore. O să găsești și momente de bucurie, iar relația cu cei mici se poate îmbunătăți. Pot apărea și șanse să te muți la casa ta, dar nu este recomandat să grăbești lucrurile.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Gândește-te la cum ai stat cu banii din martie 2020 și până acum. Mercur din Casa a 2-a te poate ajuta să îți modifici veniturile sau să investești în ceva. În februarie, ai putea să faci pace cu tine, cu dolii emoționale, cu emoții neprocesate sau cu situații toxice din viață. Orice pierdere nu va fi în zadar, dă-ți voie să fii mai vulnerabil. Nu te lua prea mult în serios în această lună. 

Citește întreaga știre pe Astrosens



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel