Horoscop FEBRUARIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă care sunt veștile pentru acești nativi în a doua lună a anului 2023!

Să nu vă faceți așteptări prea mari de la luna februarie! Pentru că este săracă în evenimente. Marte își continuă mersul nestingherit prin Gemeni. În plus, va fi susținut de către Jupiter în Berbec. Mercur părăsește semnul contaminat de retrogradare și intră în Vărsător, unde îi place. Și cum a doua lună a anului este considerată și luna iubirii, iată că și astrele ne oferă aspectele potrivite în acest sens. Venus va tranzita semnul Peștilor tocmai pentru a ne ajuta să facem pace cu trecutul, să ne vindecăm, să dizolvăm amintirile neplăcute și să învățăm să sperăm din nou. 
Cu alte cuvinte, avem parte de o pauză. Pentru că trebuie să știți ceva: martie va fi exuberantă, dinamică și marcantă din punct de vedere astrologic. Urmează unele evenimente istorice!

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Cu Luna Plină în semnul tău de pe 5 februarie și cu Lilith acolo, trebuie să fii hotărât și să iei decizii importante. Poți să-ți schimbi jobul sau să faci diferite schimbări, fiindcă astrele te susțin. De pe 11 februarie, ai idei și ai cuvintele la tine. Poți să negociezi mai bine cu cei din jur. Spre finalul lunii, este nevoie să faci curat in finanțe și să te depărtezi de cele mai puternice frici!

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Focusul trebuie să ți se schimbe din februarie și se va muta pe muncă. Trebuie să îți dai seama și de ce obiceiuri trebuie să scapi, atât la job, cât și în treburile gospodărești. Ai nevoie de o mică varietate în rutina ta, dar și în stilul de viață. Luna Nouă se va petrece în casa relațiilor, așa că ai face bine să cauți vinovați, fie că ești tu sau este partenerul. Februarie te ajută să reglezi lucrurile pe plan amoros și aduce o perioadă bună pentru clarificări. Ai grijă și la cei din jurul tău! 

Citește întreaga știre pe Astrosens.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel