Horoscop februarie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: "Luna SCHIMBĂRII pentru voi!"

Data publicării:
Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie, pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Pești:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

 

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător


Eu nu ştiu dacă tu deja ai început să îţi faci planuri să te muţi, să construieşti o casă sau să asiguri confort sporit locuinței. Dar trebuie să știi că acesta va fi principalul obiectiv în 2022.

În luna februarie, totul este despre bani! Bani pentru acest obiectiv. Avem în casa a II-a toate acele planete în Capricorn: Mercur, Venus, Marte şi Pluto, cel puţin în prima parte a lunii.

Dacă vrei să o luăm aşa, mintea ta ştii cum e? Ca un aparat. Tu tot timpul vei fi preocupat: "Bag un leu să iasă doi" sau "Câţi bani dau pe var, pe zidar, pe covor"... Bani, bani, bani, bani! Peste tot bani. În luna februarie, salariul tău se va duce în multe direcții.

E adevărat că multe planete sunt în Capricorn și ar trebui să fii puțin mai chibzuit, dar nu la modul să nu cheltuieşti. Dar dacă vrei să cumperi o perdea, de exemplu, recomandarea astrelor este să cauţi mai multe variante, mai multe magazine, mai multe păreri şi la final să tragi o concluzie, nu să cumperi prima perdea care îţi place. Sau ai putea să începi să pui câte o sumă mică deoparte pe lună pentru a cumpăra perdelele perfecte.

E o lună bună pentru educaţie financiară. E adevărat că Mercur se va duce în casa a 3-a, dar casa a 3-a are tot legătură cu finanţele, unde pui seminţe să rodească, să producă ceva. Deci, ori vă deschideţi un cont de economii, ori îi puneţi deoparte în şifonier ca pe vremuri, îi strângeţi fizic.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel