Horoscop FEBRUARIE 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT

Data publicării:
Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel
Descriere foto: Horoscop. foto Unsplash.com/ autor Josh Rangel

Horoscop februarie 2022. Luna februarie promite puţină linişte faţă de vâltoarea de evenimente astrologice din ultima perioadă, însă este doar o pauză scurtă până în luna martie, care revine cu un ritm alert. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna februarie, pentru fiecare zodie / ascendent:

Luna februarie nu este o lună bogată în evenimente. Este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Mai mult Martie pot să spun că este o lună plină de evenimente şi aprilie.

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine.

Horoscop februarie pentru toate zodiile


Berbec / cei cu ascendent în Berbec


Din primă fază, îţi spun că luna februarie vorbeşte despre carieră, despre statut, despre rolul tău în societate. Mai mult, vorbeşte despre asumarea responsabilităţii, de luarea anumitor decizii, sau setarea de obiective. Adică pe lângă cele pe care le ai deja în partea profesională, îți vei dori ceva în plus.

Pot apărea situaţii în care o persoană dragă va avea nevoie de ajutorul tău. Va trebui să fii acolo, să ai grijă sau să iei decizii, să organizezi lucruri pentru o altă persoană. Sau să ai un proiect pe lângă jobul actual, în care să demonstrezi ce calităţi şi abilităţi ai.

Vreau doar să atrag atenţia asupra unui lucru: cu atâtea planete în Capricorn, în casa a 10-a (Venus, Marte, Pluto şi Mercur pentru o perioadă), bineînţeles că lucrurile se vor mişca precum melcul, iar tu vei dori totul repede. Acest lucru te va enerva, te va înfuria, dar una din lecţiile tale din luna februarie este RĂBDAREA.

 

Taur  / cei cu ascendent în Taur


În primă fază, Venus e în mers direct. Este bine! Că începutul anului a fost cam şugubăţ la nivel interior. În sfârşit vă lasă să vă puneţi obiective.

În februarie, pentru voi, casa a 9-a e plină. Casa a 9-a vorbeşte despre călătorii, studii, filozofie. Vorbim de obiective. Indiferent de vârstă, de educaţie, de statut, de venituri, în luna februarie vă puteţi pune anumite obiective: să călătoriţi undeva, să studiaţi ceva nou, poate reluaţi un curs.

Cei care au examene, multe drumuri, călătorii de făcut, e o lună nemaipomenită. Cei care vor să stabilească relaţii personale sau de afaceri cu oameni plecaţi în străinătate, le priește de minune această lună.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel