HOROSCOP. Energia planetei Mercur în fiecare element astrologic. Ce spune despre relaţiile tale

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Cum se manifestă energia planetei Mercur în cele patru elemente: Foc, Pământ, Aer şi Apă? 

Mercur în cele patru elemente


Mercur în semnele de foc (Berbec, Leu și Săgetător)

Nativii care au în hărţile natale planeta Mercur plasată într-o zodie de Foc își câștigă prieteni cu pasiunea, pofta de viață și dorința de a încerca lucruri noi și de a iniția distracția.

Cei care au Mercur în Berbec sunt mereu sinceri şi spun ce au în minte. Această sinceritate poate atrage oamenii spre ei. Ca prieteni, sunt genul care nu te vor menaja!

Cei care au Mercur în Leu sunt buni încurajatori, deoarece îşi dau seama cât de important e să stimulezi ego-ul; Acești nativi sunt generoși cu complimentele și au o atitudine dominantă în vorbire.

Cei care Mercur în semnul Săgetător (guvernat de Jupiter) sunt gânditori liberi, cu idei expansive; uneori ar putea pierde imaginea de ansamblu, dar ca prieteni te vor încuraja spre aventură și deschidere către concepte noi.

Mercur din semnele de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn)

Aceşti nativi tind să fie puțin mai rezervaţi din punct de vedere social, dar sunt fericiți să se conecteze cu alți oameni pentru chestiuni practice.

Mercur guvernează Fecioara, iar când este în acest semn, este analitic și metodic. Acești nativi sunt văzuţi drept oameni de bază şi de ajutor. Pentru că sunt mai introvertiţi, cei cu Mercur în Fecioară îşi pot face mai uşor prieteni în interacţiuni unu la unu.

Cei care au Mercur în Taur comunică, de obicei, cu măsură, calculat. Sunt hotărâți în ideile lor și sunt greu de clintit. Aduc, în schimb un nivel ridicat de echilibru și loialitate relațiilor lor.

Cei care au Mercur în Capricorn sunt oameni ambițioşi, care au mereu o rețea discretă. Atunci când întâlnesc oameni noi, ar putea lua în considerare utilitatea relației înainte de orice. Dar asta nu înseamnă că cei care au Mercur în Capricorn nu sunt prieteni statornici și loiali, odată ce se ataşează de cineva.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel