Horoscop Eclipsă Soare/Luna Nouă în Scorpion. Cum va transforma fiecare ZODIE/ASCENDENT

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Începe sezonul Eclipselor! Pe 25 octombrie avem una de Soare, iar pe 8 noiembrie una de Lună. 

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Scorpion de pe 25 octombrie poate readuce în discuție, pentru fiecare dintre noi, cea mai mare durere. Energia Scorpionului vorbește despre extreme, despre profunzime, intensitate, regenerare și transformare radicală. Cum Pluto va fi în casa 1 a astrogramei momentului, iar tripla conjuncție Soare-Lună-Venus se va afla în casa a 9-a, nu putem decât să urmăm sfaturile astrelor: adică să transformăm durerea într-o adevărată armă, într-un profesor veritabil. Să luăm criza cea mai puternică și să o transformăm într-o mare oportunitate. Nu a zis nimeni că este ușor. De cele mai multe ori, trebuie să acceptăm că suntem vulnerabili și să fim dispuși să parcurgem toate etapele unui doliu emoțional. 

Doar astfel vom renaște din propria cenușă, vom ieși din postura de victimă, nu ne vom mai resemna. Ci vom accepta ce ne oferă viața.

Evenimentul se va resimți cu precădere în astrogramele celor cu marcaj fix(Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Dar fiecare dintre noi poate fi cuprins de un carusel de emoții. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Îți vei accepta lipsa de putere și control în anumite privințe. Sau mai bine zis, îți vei da seama că este necesar să îți alegi luptele. Că nu ai resurse să le poți câștiga pe toate. Până la următoarea eclipsă, cea de pe 8 noiembrie, nu ar strica să îți faci și o nouă strategie financiară. 

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă se va petrece în casa a șaptea. Este posibil să îți urci partenerul pe un piedestal, deși acesta nu va întreprinde nimic special. Trebuie să îți dai seama ce anume te împinge să faci asta. Cei singuri pot cunoaște persoane cu o doză crescută de narcisism. Posibile obsesii, și pentru unii și pentru ceilalți. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se va petrece în casa a șasea, a sănătății și a serviciului. Pot apărea vești noi încurajatoare, dar și frânturi de intuiție care vor duce la decizii mult mai autentice. Oricum, managementul stresului este obiectivul principal pentru tine în aceste zile. 

Citește continuarea pe astrosens.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel