HOROSCOP. Eclipsă și Lună Nouă în Scorpion, în 25 octombrie: O luăm de la capăt. Schimbarea vine din durere

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Urmează o săptămână încărcată astrologic. 

”Primul eveniment important al săptămânii este reprezentat de Eclipsa și Luna Nouă în Scorpion din 25 octombrie. Doamne, cum este! De ceva timp este activ careul Saturn- Uranus. Luna asta nouă este în Scorpion, Uranus în Taur, Saturn în Vărsător. Aș putea să vă spun că da, e o eclipsă importantă... să citim despre ea. Mai ales că nu se întâmplă mare lucru cu Luna Nouă în Scorpion, dar schimbă puțin vibrația, cum zic unii... și alții sau deschide un portal către recuperare, către regenerare, către a ne da seama că crizele din această lume sunt/nu sunt și ale noastre. Este vorba despre puterea interioară, resursele pe care le avem și renaștere. Pe Luna nouă în Scorpion, o luăm de la capăt” spune astrologul Daniela Simulescu. Dar, fiind activ careul Saturn - Uranus, ”schimbarea vine tot timpul printr-o durere, o suferință”, atenționează astrologul DCNews și Astrosens. 

Perioada dintre eclipse, 25 octombrie și 8 noiembrie, se anunță foarte importantă, punctează Daniela Simulescu.

În 27 octombrie, Mercur face un trigon cu Marte, care ne dă putere, curaj de a ne exprima, dar și un careu cu Pluto, prin care ne impunem ideile, fiind puțin totalitariști.

În 28 octombrie, Jupiter se întoarce în Pești și se apropie de Neptun, ceea ce face socotelile de la începutul anului total diferite decât cele de la finalul anului. 

În 29 octombrie, Mercur intră în Scorpion: ”Vom avea Mercur, Soare și Venus, toate în Scorpion. Paranoia totală aici!” spune astrologul. 

În 30 octombrie, Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor, în careu cu Neptun. Retrogradarea va dura până în 12 ianuarie, de când va sta în Gemeni până în 25 martie. 

 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel