Horoscop Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Schimbări puternice pentru fiecare zodie/ascendent

Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și ASTROSENS

Pe 5 mai, avem Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Pe 5 mai, va urma o Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion.

Ei bine, acest eveniment ne activează toate fricile. Mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate.

Putem spune că acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră, deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să ne cutremure viața. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din propria cenușă, ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală.

„Va fi o Lună Plină care se va petrece în semnul Scorpionului, așa că este un eveniment destul de zăpăcit, dacă mă uit la astrograma momentului. Eclipsa se petrece pe axa Taur-Scorpion. În orice eveniment avem implicat arhetipul Scorpionului, dar și pe Uranus, lucrurile sunt mai speciale, de ținut minte. Să avem grijă, în jurul acestei date, în ce ape ne scăldăm.”

Citește pe ASTROSENS previziunile pentru fiecare zodie/ascendent.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel